Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preliminarii Euro 2016: Romania lupta cu Insulele Feroe pentru 3 puncte importante

România Liberă România Liberă,
Preliminarii Euro 2016: Romania lupta cu Insulele Feroe pentru 3 puncte importante

Romania va disputa primul meci oficial din 2015, duminica, de la ora 19. 00, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti, in etapa a cincea a preliminariilor Euro 2016. Adversara a reusit surpriza turneului, la Atena. continuă pe România Liberă

Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

In studioul emisiunii Adevarul Live a fost prefatat duelul dintre Romania si Insulele Feroe, care conteaza pentru preliminariile Euro 2016.

EURO 2016 Un baimarean in Nationala Romaniei de fotbal pentru meciul cu Insulele Feroe

Un fost jucator la FC Baia Mare, Claudiu Bumba a fost convocat de selectionerul Anghel Iordanescu pentru meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016. in prezent Claudiu Bumba joaca ca mijlocas pentru ASA Tg. Mures.

UEFA a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Romania - Insulele Feroe

UEFA a delegat o brigada portugheza pentru meciul dintre Romania si Insulele Feroe, din cadrul etapei a cincea a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru meciul Romaniei cu Insulele Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 25 de jucatori pentru meciul cu nationala Insulelor Feroe, din preliminariile Euro-2016, printre fotbalistii convocati numarandu-se Laszlo Sepsi, Claudiu Bumba.

Intel a prezentat in Romania doua dispozitive purtabile pentru fanii sportului

Intel a prezentat marti la Bucuresti doua dispozitive din categoria wearables, mici computere la purtator care monitorizeaza diverse functii. Compania a prezentat un smartwatch cu autonomie de patru zile, dar si casti biiometrice ce masoara ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice. Castile costa 700 de lei, iar ceasul inteligent nu este inca disponibil in tara, insa in Europa costa 200 de euro.

Sterling Resources pleaca din Romania: operatiunile petroliere, vandute pentru 42,5 MIL.$

Compania canadiana Sterling Resources si-a vandut operatiunile din Romania catre fondul de investitii Carlyle International Energy Partners pentru 42,5 milioane de dolari, pentru a se concentra pe operatiunile petroliere din Anglia si Olanda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )