Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din motive de securitate, partidele de la EURO 2016 nu vor putea fi vizionate la terase in Franta

România Liberă România Liberă,
Din motive de securitate, partidele de la EURO 2016 nu vor putea fi vizionate la terase in Franta

Meciurile de fotbal de la EURO 2016 nu vor putea fi vizionate la terasele barurilor din Franta, din motive de securitate, a declarat joi secretarul de stat francez pentru sport, Thierry Braillard, citat de portalul postului de radio Europe1, preluat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Masuri extreme de securitate pentru Euro 2016! Nu se vor difuza meciuri in aer liber pe terasele din Franta

Noi masuri de securitate in Franta! Proprietarii de baruri si restaurante nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru a difiza meciurile.

Toate meciurile de la EURO 2016 vor fi LIVE TEXT pe onlinesport.ro

Toate partidele Campionatului European din Franta vor fi live text, minut cu minut, aici pe onlinesport. ro. Accesati acesta pagina pentru a vedea programul complet pe grupe al meciurilor.

incurajarile lui Khaleesi pentru romani inainte de startul Euro 2016 te vor amuza

Euro 2016 incepe vineri, iar reactiile internaute deja au inceput sa apara. Noua ne-a atras atentia cea din clipul de mai jos, in mod deosebit.

incurajarile lui Khaleesi pentru romani inainte de startul Euro 2016 te vor amuza

Euro 2016 incepe vineri, iar reactiile internaute deja au inceput sa apara. Noua ne-a atras atentia cea din clipul de mai jos, in mod deosebit. Motivul e simplu: nu e doar despre mult-asteptatul.

Brigada de arbitraj din Romania la EURO 2016

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA, citata de Agerpres.

Interzis la difuzarea meciurilor de la Euro 2016 pe terase

Proprietarii de baruri si restaurante din Franta nu vor avea autorizatia de a amplasa ecrane TV in afara incintelor pe durata campionatului Euro 2016 pentru difuzarea meciurilor, din motive de securitate,.

Bucurestenii pot viziona gratuit meciurile de la Euro 2016 pe un ecran gigant amplasat in Parcul Bazilescu

Microbistii bucuresteni pot viziona meciurile de la Campionatul European de Fotbal - Franta 2016 in Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Timp de o luna, in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 administratia locala a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fata Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitala vor putea urmari gratuit partidele de la Euro 2016.

Bugetarii vor putea beneficia de concediul de odihna, chiar daca au lipsit de la serviciu un intreg an calendaristic, din diverse motive

Salariatii din administratia publica, din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile bugetare aflati in situatia in care au lipsit de la serviciu un intreg an calendaristic, fiind in concedii medicale sau in concedii fara plata, vor putea beneficia de concediul de odihna anual, se arata intr-un comunicat al Executivului, care a aprobat, miercuri, in acest sens, o Hotarare de Guvern.

Franta a gasit peste 80 de persoane cu probleme de SECURITATE, implicate in asigurarea pazei la EURO 2016

Directia generala de securitate interna DGSI) din Franta a depistat 82 de persoane susceptibile sa aduca atingere sigurantei statului printre angajatii societatilor private implicate in asigurarea securitatii la Euro 2016.

Noi masuri de securitate pentru campionatul Euro 2016: Paza, suplimentata cu inca 3.000 de ofiteri de politie

Paza la campionatul Euro 2016 a fost suplimentata cu inca 3. 000 de ofiteri de politie, pe langa cei 10. 000 desemnati initial sa asigure paza in Ile-de-France, cea mai populata regiune a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )