Libnet.ro
UNICEF

07:45

Euro 2016: Romania nu a mai invins Franta de 44 de ani. Rupem blestemul?

Antena3 Antena3,
Euro 2016: Romania nu a mai invins Franta de 44 de ani. Rupem blestemul?

Nationala de fotbal a Romaniei nu a mai invins Franta, prima sa adversara de la Euro 2016, de 44 de ani, iar bilantul meciurilor cu Les Bleus le este complet defavorabil jucatorilor nostri. continuă pe Antena3

MULTIMEDIA - Prezentare Euro 2016: Romania, cenusareasa sau surpriza? - Stadioanele din Franta care vor gazdui turneul final

Calificata la turneul final european dupa o pauza de opt ani, nationala Romaniei va deschide balul de la EURO 2016 intr-o partida cu Franta, tara gazda a intrecerii vineri, de la ora 22:00). Tricolorii si-au propus sa fie una din surprizele placute ale turneului, punctul forte al echipei lui Anghel Iordanescu fiind defensiva prima reprezentativa a primit doar doua goluri in preliminarii). Euro se va disputa in perioada 10 iunie 10 iulie, iar meciurile vor fi gazduite pe 10 stadioane, unele noi, altele renovate special pentru acest turneu.

FOTO EXCLUSIV. EURO 2016: Tricolorii, mai motivati ca niciodata, inaintea meciului de debut cu Franta

Jurnalistii prezenti miercuri in cantonamentul nationalei de fotbal au avut ocazia de a vorbi minute bune cu doi dintre jucatorii de baza ai nationalei inaintea meciului de deschidere de la Euro 2016. Activitatea de presa a fost deschisa de prezenta unuia dintre antrenorii secunzi in persoana lui Viorel Moldovan fostul atacant al Romaniei.

Morsa Watson, oracolul de la Euro 2016

Morsa Watson este oracolul de la Euro 2016, dupa ce la meciul Franta-Romania, mamiferul a prezis victoria strainilor, informeaza stiri. tvr. ro. Watson -un mascul de 350 de kg si locuieste la gradina.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal organizat in Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

inainte de Romania-Franta de la Euro 2016, francezii lanseaza o aplicatie care te avertizeaza in caz de atentat

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016 si, implicit pentru primul [].

Boloni stie cum ii putem surprinde pe francezi. Nu i-am mai invins din 1962

Fin cunoscator al fotbalului francez din perioada in care le-a antrenat pe Nancy si Rennes, fostul selectioner Ladislau Boloni este de parere ca Romania duce lipsa de un lider in teren, dar ca formatia noastra are capacitatea de a pune probleme Frantei la EURO 2016.

Anatomia EURO 2016: cum stam cu inaltimea, varsta si greutatea

UEFA, preluata de agentia romana de presa Agerpres, a realizat un top la EURO 2016 pe criterii de inaltime, varsta si greutate. Romania este si ea acolo. Portarul Pantilimon este cel mai inalt jucator, dar Romania o greutate medie printre cele mai mici de la turneul final de Franta, semn ca ar trebui sa consumam mai mult zahar, sare si grasimi.

Pentru EURO 2016, francezi au o aplicatie ce anunta amenintarile teroriste

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016, s-a aflat si dezvoltarea [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )