Libnet.ro
UNICEF

01:05

Euro pierde din nou teren in fata dolarului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro pierde din nou teren in fata dolarului

Euro s-a depreciat cu aproape 2% ieri, pe pietele externe, fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, moneda SUA a fost cea care pierduse teren in urma reuniunii de politica monetara a bancii centrale americane Federal Reserve - Fed), care a sugerat ca majorarea dobanzilor va fi facuta mai tarziu decat aratau asteptarile. continuă pe Ziarul Bursa

Liza Minnelli, din nou la reabilitare la 69 de ani

Timpul nu iti aduce intotdeauna si intelepciunea. La 69 de ani, Liza Minnelli s-a internat din nou la reabilitare pentru a se trata de abuzul de substante.

Albania scoate din nou la privatizare Albpetrol

Albania vrea sa incerce din nou, anul acesta, sa privatizeze compania energetica de stat Albpetrol si in curand va lansa licitatii pentru explorarea zacamintelor sale de titei si gaze naturale, anunta premierul Edi Rama.

Pilotul ucrainean Nadejda Savcenko a intrat din nou in greva foamei

Pilotul militar ucrainean Nadejda Savcenko, detinuta in Rusia, a intrat din nou in greva foamei, a anuntat, luni, avocatul sau, Mark Feighin, relateaza agentia Ukrinform, citata de Mediafax.

Curs BNR, BRD, BCR. Leul respira in fata dolarului si a francului elvetian

Curs valutar BNR arata, pentru prima data dupa mai multe zile, un dolar in scadere. Si euro a scazut in fata leului, in timp ce euro s-a intarit.

Elena Udrea, din nou in fata instantei. Procurorii vor s-o mai tina 30 de zile in arest

Dupa ce joi s-a confruntat timp de 7 ore cu denuntatorii ei la sediul DNA, astazi Elena Udrea va fi scoasa din nou din arest pentru ca procurorii DNA cer prelungirea masurii de arestare preventiva cu inca 30 de zile. Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

Surse: BCE a suplimentat din nou fondurile ELA pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis saptamana aceasta, pentru a treia oara de la inceputul lunii martie, sa majoreze fondurile disponibile pentru bancile elene prin programul de finantare de urgenta ELA, urcand plafonul acestuia cu 400 de milioane de euro, la 69,8 miliarde de euro, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Klaus Iohannis s-a enervat din nou in strainatate: a fost intrerupt de doua ori in timpul unei conferinte de presa la Bruxelles

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul de prezentare a rezultatelor Consiliului European de la Bruxelles, prima data din cauza unui televizor pornit, iar a doua oara dupa ce telefonul unui jurnalist din sala a sunat. Presedintele s-a.

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CC: care sunt noile propuneri

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada.

Guvernul initiaza din nou proiectul de descentralizare

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate, in prezent, de la centru, pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, dupa ce procesul a fost blocat de Curtea Constitutionala, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )