Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elena Udrea, din nou in fata instantei. Procurorii vor s-o mai tina 30 de zile in arest

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, din nou in fata instantei. Procurorii vor s-o mai tina 30 de zile in arest

Dupa ce joi s-a confruntat timp de 7 ore cu denuntatorii ei la sediul DNA, astazi Elena Udrea va fi scoasa din nou din arest pentru ca procurorii DNA cer prelungirea masurii de arestare preventiva cu inca 30 de zile. Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

FOTO. Elena Udrea, un nou mesaj din spatele gratiilor. Ce spune despre lustragii de statui

Elena Udrea sustine ca exista o fractura de logica a lustragiilor de statui care sustin ca procurorii din Romania au actionat politic in timpul mandatului de presedinte al lui Traian Basescu.

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

Elena Udrea a scapat de masurile preventive in dosarul Microsoft: Procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu

Elena Udrea scapa de arestul la domiciliu in dosarul Microsoft. Procurorii nu au cerut prelungirea masurii dupa data de 17 martie, atunci cand a expirat termenul stabilit de instanta. in schimb in dosarul in.

Elena Udrea, precizari in cazul postacilor PDL: Cei 10.000 de euro lunar au fost o singura data, la localele din 2012

Elena Udrea a facut, vineri, precizari cu privire la povestea postacilor PDL care ar fi fost platiti cu 10. 000 de euro pe luna. Potrivit fostului ministru, procurorii croseteaza povesti cu ata.

UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. UPDATE Cererea se va judeca luni. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea

Elena Udrea a scapat de arestarea la domiciliu din dosarul Microsoft, dar procurorii au cerut azi prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala Bute. in cazul acuzatiilor din dosarul Microsoft, DNA nu a mai.

Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Elena Udrea a scapat de arest in Dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de arest in dosarul Microsoft. Procurorii nu au mai cerut prelungirea madatului de arestare la domiciliu. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului se afla acum in arest preventiv.

Elena Udrea scapa de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft

Elena Udrea scapa de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute

Elena Udrea urmeaza sa se intalneasca, la ora 10:00, cu cei care au denuntat-o in dosarul Gala Bute. Procurorii au admis cererea fostului ministru, a anuntat presedinta organizatiei de femei din PMP, Ruxandra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )