Libnet.ro
UNICEF

13:31

Europa League: Astra - AZ Alkmaar 3-2, dupa ce oaspetii au condus cu 2-0

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Astra - AZ Alkmaar 3-2, dupa ce oaspetii au condus cu 2-0

Astra Giurgiu a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa olandeza AZ Alkmaar, intr-un meci din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, partida in care a reusit sa revina dupa ce a fost condusa cu 2-0. continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT Europa League: Steaua - Rosenborg 0-3

Ati urmarit joi seara live text aici pe onlinesport. ro cele doua meciuri ale echipelor romanesti ramase in cupele europene. Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti lupta pentru calificarea in grupele Europa League. De la 19:00 Astra a primit vizita olandezilor de la Alkmaar, in timp ce imediat dupa, de la ora 21:00, Steaua a cautat revansa in fata norvegienilor de la Rosenborg in primul meci de acasa cu spectatori din acest sezon european.

Astra revine de la 0-2 si castiga cu Alkmaar

Astra Giurgiu a avut o revenire formidabila in prima repriza a meciului cu Alkmaar din mansa tur a barajului pentru grupele Ligii Europa si a castigat partida de acasa, cu 3-2. O victorie importanta care plaseaza Astra ca favorita la obtinerea calificarii. Returul ramane deschis, insa la cele aratate in partida de la Giurgiu echipa lui Marius Sumudica are capacitatea sa marcheze goluri in Olanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )