Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Chelsea a castigat finala, invingand Benfica cu 2-1. Englezii au marcat golul victoriei in prelungiri

B1 B1,
Europa League: Chelsea a castigat finala, invingand Benfica cu 2-1. Englezii au marcat golul victoriei in prelungiri

Chelsea Londra a castigat, miercuri seara, trofeul Europa League, dupa ce a invins in finala pe Benfica Lisabona cu scorul de 2-1. Englezii au deschis scorul in minutul 60, prin atacantul spaniol Fernando Torres,. continuă pe B1

Europa League, finala: Benfica vs Chelsea (21:45)

Benfica si Chelsea se lupta pentru trofeul Europa League, intr-o finala care se va desfasura pe Amsterdam ArenA. In drumul pana la ultimul act, londonezii au trecut de Steaua in optimi. Meciul va fi in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Chelsea a cucerit trofeul Europa League

Echipa londoneza a invins cu 2-1 pe Benfica in finala de pe Amsterdam Arena, meci in care lusitanii au fost cu ocaziile, iar englezii cu golurile. Benfica a dominat dar n-a reusit sa inscrie, in timp ce Chelsea a profitat de orice sansa avuta pentru a marca. Fernando Torres a deschis scorul dupa pauza, Cardozo a egalat din penalty, iar Ivanovic a inchis tabela si a adus trofeul pentru Chelsea cu un gl marcat la ultima faza a meciului.

Chelsea ia Europa League in ultima secunda

Echipa londoneza a invins cu 2-1 pe Benfica in finala de pe Amsterdam Arena, meci in care lusitanii au fost cu ocaziile, iar englezii cu golurile. Benfica a dominat dar n-a reusit sa inscrie, in timp ce Chelsea a profitat de orice sansa avuta pentru a marca. Fernando Torres a deschis scorul dupa pauza, Cardozo a egalat din penalty, iar Ivanovic a inchis tabela si a adus trofeul pentru Chelsea cu un golmarcat la ultima faza a meciului.

LIVE Finala Europa League: Benfica - Chelsea (21:45)

Onlinesport. ro transmite in direct, miercuri seara de la 21:45, finala Europa League de la Amsterdam in care se intalnesc Benfica Lisabona si Chelsea Londra.

Finala Europa League: Benfica si Chelsea incearca sa-si salveze sezonul la Amsterdam

In aceasta seara, de la ora 21:45, la Amsterdam, Benfica Lisabona si Chelsea Londra isi vor disputa trofeul Europa League, ultima sansa a celor doua echipe de a salva un sezon inceput cu ambitii mai.

Benfica - Chelsea. Ultimele declaratii date de londonezi inaintea finalei Europa League

Benfica Lisabona - Chelsea Londra / Frank Lampard si Petr 268;ech au fost cei doi fotbalisti ai londonezilor care au sustinut, alaturi de antrenorul Rafa Benitez, conferinta de presa organizata inaintea ultimului act de Europa League. Finala se va juca miercuri, incepand cu ora 21.

Chelsea are doi jucatori incerti pentru finala cu Benfica

John Terry si Eden Hazard de la Chelsea sunt incerti pentru finala de miercuri, contra lui Benfica, din Liga Europa LIVE text pe onlinesport. ro de la ora 21:45) .

Avancronica finalei Europa League

Benfica Lisabona si Chelsea Londra se intalnesc, miercuri seara, in direct pe Onlinesport. ro de la ora 21:45, in finala editiei din acest an a Europa League.

Finala Europa League va fi arbitrata de un olandez

Bjorn Kuipers este arbitrul delegat de UEFA sa imparta dreptatea, miercuri seara, in finala Europa League din acest sezon.

LIVE Text Benfica - Chelsea 1-1 (Rep II)/ 68' scar Cardozo egaleaza din penalti

Benfica si Chelsea se lupta pentru trofeul Europa League, intr-o finala care se desfasoara pe Amsterdam ArenA. In drumul pana la ultimul act, londonezii au trecut de Steaua in optimi. Meciul este in direct pe Protv, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )