Libnet.ro
UNICEF

14:00

Europa League: FCSB, din nou norocoasa la tragerea la sorti! Cu cine a picat in grupa

B1 B1,
Europa League: FCSB, din nou norocoasa la tragerea la sorti! Cu cine a picat in grupa

FCSB va juca din nou cu Viktoria Plzen, dupa ce a fost repartizata in Grupa G impreuna cu echipa ceha si cu Hapoel Beer-Sheva Israel), Lugano Elvetia), in urma extragerii a grupelor Europa. continuă pe B1

Europa League: FCSB, in grupa cu Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva si FC Lugano

Vineri a avut loc la Monte Carlo tragerea la sorti a grupelor din Europa League, faza a competitiei unde se afla si FCSB, vicecampioana Romaniei. Viktoria Plzen este adversarul din prima urna valoria pentru formatia bucuresteana, Grupa G fiind completata de Hapoel Beer Sheva si FC Lugano. Se actualizeaza.

Europa League: FCSB, in urna a doua la tragerea la sorti de vineri

FCSB, vicecampioana Romaniei, se afla in urna a doua la tragerea la sorti pentru grupele Ligii Europa, echipa patronata de Gigi Becali nefiind cap de serie la evenimentul de la Monaco se va disputa vineri, de la ora 14:00).

FCSB intra azi in tragerea la sorti: cum arata cele patru urne pentru grupele Europa League

FCSB-ul este prima echipa din urna a doua valorica, pe baza coeficientului sau. Trupa lui Dica isi va afla azi adversarii din Europa LEague.

LIVE Steaua isi afla adversarii in grupele Europa League

Steaua isi va afla adversarele din Europa League, vineri dupa ora 14:00, cand este programata tragerea la sorti a grupelor.

Champions League: Cine sunt capii de serie la tragerea la sorti - Barcelona, in a doua urna valorica

UEFA a publicat pe site-ul oficial componenta urnelor pentru tragerea la sorti a grupelor va avea loc joi, de la ora 19:00), faza a competitiei care va debuta pe 12 septembrie. Nume mari precum FC Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Borussia, City sau Manchester United se vor afla in a doua urna valorica.

Reactia lui Gigi Becali, dupa ce a aflat cu cine va juca FCSB in Europa League: Pregatiti-va pentru primavara

Dupa ce a fost eliminata clar de Sporting Lisabono din preliminariile Champions League, Steaua a avut noroc la tragerea la sorti pentru grupele Europa League. Gigi Becali, patronul FCSB, s-a declarat foarte.

NOROC URIAS pentru Steaua la tragerea la sorti. Cu cine va juca in grupele Europa League

Dupa ce a fost eliminata clar de Sporting Lisabono din preliminariile Champions League, Steaua a avut noroc la tragerea la sorti pentru grupele Europa League. Si poate spera in mod serios la primavara.

Steaua in a doua urna valorica la tragerea la sorti pentru Europa League (LIVE 14:00)

Steaua isi va afla adversarele din Europa League, vineri dupa ora 14:00, cand este programata tragerea la sorti a grupelor.

FCSB grupe Europa League. Vezi adversarele in Grupa G a Europa League

Echipele Viktoria Plzen Cehia), Hapoel Beer Sheva Israel) si FC Lugano Elvetia) vor fi adversarele vicecampioanei Romaniei, FCSB, in Grupa G a Europa League, in urma tragerii la sorti care a avut.

Eliminare rusinoasa pentru Razvan Lucescu din Europa League

Instalat in aceasta vara pe banca formatiei elene PAOK Salonic, Razvan Lucescu a avut parte, joi seara, de ratarea calificarii in grupele Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )