Libnet.ro
UNICEF

18:15

Eliminare rusinoasa pentru Razvan Lucescu din Europa League

Online Sport Online Sport,
Eliminare rusinoasa pentru Razvan Lucescu din Europa League

Instalat in aceasta vara pe banca formatiei elene PAOK Salonic, Razvan Lucescu a avut parte, joi seara, de ratarea calificarii in grupele Europa League. continuă pe Online Sport

Cotele meciurilor din playoff-ul Europa League

Miza uriasa joi seara pentru ultimele 22 de locuri in grupele Europa League. Accesati aceasta pagina pentru a vedea cele mai bune cote la meciurile programate in mansa retur a fazei playoff.

Becali: Campionatul e prioritar, dar nu bagam rezervele in Europa League

Noaptea a fost un sfetnic bun pentru Gigi Becali, care a revenit la sentimente mai bune in ceea ce priveste abordarea de catre Steaua a grupelor Europa League.

Becali isi contrazice antrenorul si jucatorii: Nu ma intereseaza Europa League

Afectat de ratarea calificarii in grupele Champions League, Gigi Becali a spus ca nu-l intereseaza parcursul echipei in Europa League. Antrenorul Nicolae Dica si jucatorii sunt insa de alta parere.

Steaua continua in Europa League

Desi eliminata din Champions League, unde a pierdut categoric returul cu Sporting Lisabona 1-5) din faza playoff, Steaua isi continua parcursul european in Europa League.

Viitorul Constanta, eliminata din drumul spre grupele Europa League

FC Viitorul Constanta, campioana Romaniei, a fost surclasata de Red Bull Salzburg cu scorul de 4-0 2-0), joi seara, pe Red Bull Arena, in mansa a doua a play-off-ului Europa League la fotbal. in.

Scaderi usoare pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs usor negativ ieri, incertitudinile geopolitice din Asia resimtindu-se si in regiune.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

I-a rugat pe organizatori sa pastreze un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona. Acestia l-au refuzat. Ce a facut sportivul spaniol i-a lasat pe multi fara cuvinte (VIDEO)

Gest incredibil facut de inotatorul spaniol Fernando Alvarez! Sportivul a cerut Federatiei Internationale de Natatie FINA) sa tina un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona,.

VIITORUL - SALZBURG LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM - VIDEO

Viitoruljoaca in Austria mansa retur a dublei cuRB Salzburg, inplay-off-ulEuropa League, de la ora 20:00. Meciul nu va.

Macron:Pentru Romania, situatia din prezent nu este ideala, unele tari profita de diferentele salariale /Sistemul actual este daunator atat pentru Romania, cat si pentru Europa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis ca Europa va exploda din cauza dumpingului social si fiscal, si ca sistemul actual este daunator si pentru Romania si pentru Europa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )