Libnet.ro
UNICEF

15:15

Europa League: Pacos Ferreira - Pandurii Targu Jiu 1-1

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Pacos Ferreira - Pandurii Targu Jiu 1-1

Pandurii Targu-Jiu a remizat, scor 1-1, la Guimaraes, in a doua etapa din grupele Europa League, contra celor de la Pacos Ferreira. Au marcat Momcilovici 5' - pentru oaspeti), respectiv Rui Miguel 49' - pentru gazde). continuă pe Hotnews

Antrenorul Pacos Ferreira: Pandurii Targu Jiu este o echipa complicata.

Antrenorul echipei Pacos Ferreira, Costinha, a declarat, miercuri, ca Pandurii Targu Jiu, adversara din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, este o formatie complicata, care are in ofensiva jucatori rapizi, potrivit Mediafax. Victoria din meciul cu Maritimo ne da liniste si incredere. Urmeaza un meci in cupele europene, total diferit de ce se intampla in campionat. Pandurii Targu Jiu este o echipa complicata, care ne va pune multe probleme. A invins Braga in play-off si au jucatori rapizi .

Pacos Ferreira - Pandurii in Liga Europa (22.05): Gorjenii au verde la GOLURI. Totul despre meci!.

Formatia Pandurii Targu-Jiu intalneste in aceasta seara, in deplasare, echipa de prima liga portugheza, Pacos de Ferreira, in cea de a doua etapa a grupelor Ligii Europa. Elevii lui Pustai au sanse mari, dupa ce in preliminarii au trimis acasa Braga, echipa portugheza de aproape trei ori mai scumpa decat Pacos. Editia din acest an a Ligii Europa este prima pentru Pandurii, iar echipa gorjeana s-a descurcat onorabil atat in preliminarii, cand a produs surpriza, eliminarea Braga, cat si in prima .

Paos Ferreira - Pandurii (22:05)/ In cautarea primelor puncte

Dupa ce a pierdut cu Dnepr in prima partida din Grupa E, Pandurii cauta primele puncte pe terenul celor de la Pacos Ferreira. Ne asteptam la un meci foarte greu, cu o echipa aflata in revenire de forma, a declarat Cristi Pustai, antrenorul formatiei din Targu-Jiu. Meciul din Europa League va incepe la ora 22:05, urmand sa fie in direct pe ProTV, Digisport1 si Dolcesport 1.

Cum vrea Pandurii sa obtina primele puncte in Europa League

Pandurii vrea sa obtina, in aceasta seara, primele puncte din grupele Europa League, pe stadionul din Guimaraes, impotriva echipei Pacos Ferreira.

FOTOGALERIE Parada elefantilor prin centrul municipiului Targu Jiu

Patru elefanti s-au plimbat, astazi, prin centrul municipiului Targu Jiu. Animalele au promovat, astfel, circul care a venit oras.

FOTO Pacos - Pandurii: 1-1. Gorjenii smulg primul punct in Grupa E, din Europa League

Pandurii Targu-Jiu a disputat joi cea de-a doua etapa a Grupei E din Europa League, gorjenii terminand la egalitate 1-1), in deplasare cu Pacos Ferreira.

Sandu critica Steaua: Nivelul lor este de Europa League

Mircea Sandu, presedintele FRF, a reactionat intr-o scrisoare deschisa dupa inceputul slab al echipei Steaua in Champions League si trimite noi sageti catre Ghencea in contrapartida pentru criticile primite in ultima perioada de la oficialii ros-albastrilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )