Libnet.ro
UNICEF

11:00

Europa League: Pandurii, invinsa cu 3-1 acasa de Maccabi Tel Aviv in turul trei preliminar

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Pandurii, invinsa cu 3-1 acasa de Maccabi Tel Aviv in turul trei preliminar

Maccabi Tel Aviv a castigat, joi, scor 3-1, meciul disputat in deplasare la Severin cu Pandurii Targu Jiu, in mansa tur a confruntarii din turul trei preliminar al Europa League. Au marcat: Herea 30' / Ben Haim 7', Igiebor 49', Micha 77'. continuă pe Hotnews

Pandurii invinsa categoric pe teren propriu de Maccabi Tel-Aviv

Lipsa de omogenitate, erori nepermise in defensiva si o pregatire fizica precara. Astfel poate fi caracterizataPandurii Tg. Jiu la revenirea in Europa League contra formatiei israeliene Maccabi Tel-Aviv, o echipa solida care a castigat cu 3-1 la Turnu Severin. In returul de peste o saptamana echipa lui Petre Grigoras trebuie sa castige la trei goluri diferenta, scenariu care pare pare desprins dintr-o pelicula SF.

UEFA Europa League. Pandurii si Maccabi Tel Aviv, scor 1-3. Oltenii, sanse minime sa mearga mai departe

Meciul dintre Pandurii si Maccabi Tel Aviv din turul 3 preliminar al UEFA Europa League s-a incheiat cu scorul de 1-3. Scorul a fost deschis de catre isralieni, prin golul lui Ben Haim din minutul 5. Romacirc.

Pandurii si Viitorul incearca marea cu degetul in Europa League

Joi seara intra in competitie alte doua echipe din Romania in actuala editie a cupelor europene. Daca pentru Pandurii meciul cu Maccabi Tel-Aviv marcheaza revenirea in Europa, Viitorul se afla in fata debutului in competitiile continentale la doar sapte ani de la infiintare.

Dezastru pentru Pandurii, in preliminariile Europa League

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa de echipa israeliana Maccabi Tel Aviv, scor 1-3 1-1), in meciul disputat joi, pe stadionul 'Municipal' din Drobeta-Turnu Severin, in pr.

Rezultatele meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League

Joi se disputa nu mai putin de 29 de meciuri in turul 3 preliminar din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al acestor partide.

Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League

Joi se disputa nu mai putin de 29 de meciuri in turul 3 preliminar din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al acestor partide.

UEFA Europa League. Viitorul si Gent, scor 0-5. Romanii nu au avut nicio sansa in fata belgienilor

Meciul dintre Viitorul si Gent din turul 3 preliminar al UEFA Europa League s-a incheiat cu scorul de 5-0. Scorul a fost deschis de catre belgieni, prin golul lui Mitrovic din minutul 16. Gent a continuat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )