Libnet.ro
UNICEF

17:15

Europa, lovitura din partea lui Vladimir Putin chiar in timpul Summit-ului NATO

Antena3 Antena3,
Europa, lovitura din partea lui Vladimir Putin chiar in timpul Summit-ului NATO

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat joi un decret privind prelungirea, pana la finele anului 2019, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale, transmit AFP si Reuters. Kr. continuă pe Antena3

O noua lovitura din partea PSD: Incompatibilitatile si conflictele de interese se prescriu dupa 3 ani

Senatul a adoptat, marti, ca for decizional, initiativa legislativa a deputatului PSD Catalin Radulescu care prevede ca starea de incompatibilitate si conflictul de interese sa fie prescrise dupa trei ani de la data savarsirii lor, scrie Ziare. com .

Donald Trump asigura ca este gata pentru ntlnirea fata-n-fata cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca este pregatit pentru intalnirea fata in fata cu omologul sau rus, Vladimir Putin, glumind despre jurnalistii care ii pun la indoiala lipsa de experienta si pregatire. Putin este foarte pregatit, dar Trump va fi?, a spus el, amuzandu-se de intrebarile primite din partea unor experti cu privire la summitul sau cu omul forte de la Kremlin, care va avea loc pe 16 iulie la Helsinki, Finlanda, relateaza Rador, care citeazaLa Libre.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Donald Trump, despre Vladimir Putin: Este un competitor. Nu e dusmanul meu

Presedintele american Donald Trump a vorbit joi, in conferinta de presa de dupa Summit-ul NATO de la Bruxelles despre Vladimir Putin, precizand ca acesta este un competitor pentru el, nu un dusman, informeaza Re.

Mihai Fifor, pe fondul amenintarilor tot mai mari venite din partea Rusiei: Suntem aproape siguri ca vom obtine un comandament NATO in Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat gazduirea unui comandament NATO pe teritoriul Romaniei. in contextul Summit-ului Aliantei din acesta saptamana, oficialul guvernamental a subliniat din nou importan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )