Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa se sufoca. Cod rosu de canicula in mai multe state europene. Meteorologii avertizeaza ca vor urma furtuni puternice

Adevărul Adevărul,
Europa se sufoca. Cod rosu de canicula in mai multe state europene. Meteorologii avertizeaza ca vor urma furtuni puternice

Un val de caldura a lovit Europa, iar meteorologii anunta pentru astazi canicula in aproape toate tarile UE. Cel mai mult are de suferit Europa Centrala, unde se asteapta temperaturi de peste 40 de grade Celsius. continuă pe Adevărul

Europa se sufoca. Cod rosu de canicula in mai multe state europene

Un val de caldura a lovit Europa, iar meteorologii anunta pentru astazi canicula in aproape toate tarile UE. Cel mai mult are de suferit Europa Centrala, unde se asteapta temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

VIDEO Europa se sufoca. Cod rosu de canicula in mai multe state europene. Meteorologii avertizeaza ca vor urma furtuni puternice

Un val de caldura a lovit Europa, iar meteorologii anunta pentru astazi canicula in aproape toate tarile UE. Cel mai mult are de suferit Europa Centrala, unde se asteapta temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

Europa SE TOPESTE: Sapte tari sunt sub COD ROSU de CANICULA.

Cehia, Ungaria, Croatia, Italia, Serbia, Norgevia, Slovenia si Muntenegru sunt tarile in care temperaturile vor fi insuportabile. Meteorologii au emis cod rosu de canicula, pentru aceasta zona. Meteorologii spun ca este cel mai sufocant de caldura din ultimii 30 de ani. Ungaria, Croatia si Serbia vor fi tarile cele mai afectate. Insa valul tropical se extinde. In Germania sunt regiuni in care temperaturile au atins deja 40 de grade. Temperaturi de 40 de grade vor fi si in Italia, mai ales in .

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din Moldova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. Asta in conditiile in care sudul, vestul si sud-vestul tarii se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, prelungita pana marti.

DNA Dosarul lui Voiculescu se umfla. Mai multe firme au depus plangere pentru santaj.

Mai multe firme au sesizat Directia Nationala Anticoruptie ca au fost santajate de ANTENA, fiind obligate sa incheie contracte de publicitate pentru a nu le fi terfelita imaginea pe posturile TV ale trustului infiintat si controlat din umbra de Dan Voiculescu, spun surse judiciare. Practic, e vorba de mai multe autodenunturi. Scandalul a pornit insa de la denuntul administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, care acuza ca era amenintat cu dezvaluiri compromitatoare daca nu semna un .

Mai multe puncte de prim ajutor au fost instalate in Bucuresti: Vor fi functionale pe toata durata caniculei

In sectorele 3 si 6 ale Capitalei au fost instalate mai multe puncte de prim ajutor ce urmeaza sa fie functionale pe toata durata caniculei, relateaza Mediafax. Punctele dispun de cadre medicale, climatizare,.

Mai multe tezaure din dosarul monedelor dacice, urmarite prin Interpol.

Mai multe tezaure din dosarul celor cinci monede dacice recuperate recent de autoritatile romane sunt cautate, in continuare, prin Interpol, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, sunt urmarite astfel in continuare, prin Interpol, un tezaur de monede Lysimach, din aur 30 de kilograme), din care s-au recuperat 31 piese, un tezaur de monede Koson din aur 25 de kilograme), din care s-au recuperat 700 piese, cinci .

Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe Reddit a.

Baraganul, un imens cuptor. Cod galben de canicula pana la sfarsitul lunii

Luna lui Cuptor se incheie cu zile de foc in Baragan, dar si in mai multe judete din tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de canicula pana marti, 30 iulie. La Calarasi sunt prognozate temperaturi de 39 de grade Celsius la umbra.

UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi pentru judetul Suceava

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. in Neamt si Bacau aceasta a expirat la ora 18. 20, insa pentru judetul Suceava atentionarea a fost prelungita pana la ora 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )