Libnet.ro
UNICEF

15:45

UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi pentru judetul Suceava

Adevărul Adevărul,
UPDATE Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi pentru judetul Suceava

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. in Neamt si Bacau aceasta a expirat la ora 18. 20, insa pentru judetul Suceava atentionarea a fost prelungita pana la ora 20. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din Moldova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru zonele de munte din judetele Suceava, Neamt si Bacau. Asta in conditiile in care sudul, vestul si sud-vestul tarii se afla sub incidenta unei avertizari de canicula, prelungita pana marti.

Cod galben de ploi si vant pentru judetele Buzau, Bacau si Vrancea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de cod galben de ploi si vant. Judetele Vrancea, Bacau si Buzau se afla sub aceasta atentionare, pana la ora 17:00.

UPDATE Cod galben de ploi si vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de cod galben de ploi si vant. Avertizarea este valabila pentru judetele Suceava, Ialomita, Vrancea si Prahova.

Cod galben de canicula pentru vestul si sudul tarii, valabil pana marti

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabil in intervalul 28 - 30 iulie. Astfel, vremea va deveni caniculara in vestul, sudul si local in centrul.

COD GALBEN de ploi si grindina in llfov. Pana la ce ora este valabila avertizarea

Meteorologii au emis o atentionare nowcasting de COD GALBEN de ploi si grindina in sudul tarii, informeaza ANM. Astfel, intre orele 20:00-21:45, in estul judetului Ilfov in zona localitatilor ; Ciolpani,.

Administratia Nationala de Meteorologie: Cod galben de ploi in judetele Bacau si Neamt

Meteorologii au emis, vineri, un cod galben de ploi in judetele Neamt si Bacau, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Codul galben a intrat in vigoare la ora 18:40 si va expira la ora 20:00.

Cod galben de canicula pentru 26 de judete si Capitala

Partea de vest si cea de sud a tarii, incluzand 26 de judete si municipiul Bucuresti vor fi sub cod galben de canicula, de duminica pana marti, potrivit unei atentionari a Administratiei Nationale de.

Cod Galben de canicula in Gorj

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare meteorologica de Cod Galben pentru perioada 28 - 30 iulie. in aceasta perioada, temperaturile pot atinge 40 de grade Celsius.

Baraganul, un imens cuptor. Cod galben de canicula pana la sfarsitul lunii

Luna lui Cuptor se incheie cu zile de foc in Baragan, dar si in mai multe judete din tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de canicula pana marti, 30 iulie. La Calarasi sunt prognozate temperaturi de 39 de grade Celsius la umbra.

VIDEO Cod galben de canicula, de duminica pana marti, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, valabila in perioada 28-30 iulie. Atentionarea vizeaza 26 de judete din vestul, sudul si centrul tarii. In aceste regiuni, temperaturile maxime vor depasi 36. 37 de grade, iar in sud-vest, izolat se vor situa in jurul valorii de 39 de grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )