Libnet.ro
UNICEF

15:15

Europarlamentar PSD, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea: Politic vorbind, Udrea este credibila 100%

B1 B1,
Europarlamentar PSD, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea: Politic vorbind, Udrea este credibila 100%

In contextul in care Elena Udrea a dezvaluit ca fostul ei sot a dat mita si a anuntat ca a facut un denunt impotriva sefului interimar al SRI, Florin Coldea, europarlamentarul PSD si vicepresedinte al. continuă pe B1

Kovesi, dupa acuzatiile aduse de Elena Udrea: Nu e prima data cand suspectii fac afirmatii denigratoare

UPDATE:19:45: Publicatia HotNews a precizat ca Elena Udrea nu a depus nicio acuzatie impotriva Laurei Kodruta Kovesi la DNA, aceasta informatie fiind de fapt o eroare redactionala. Sefa DNA,Laura.

Elena Udrea, despre MCV: Parlamentul este un Frankenstein politic

Elena Udrea, actualul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a scris, pe contul sau de Facebook, ca raportul MCV confirma concluziile majoritatii romanilor care au venit la vot pe 16 noiembrie. Elena Udrea spune ca in actualul parlament este dominat de PSD care este profund anti-democratic si reprezinta o frana in calea Justitiei si a statului de drept.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 2 Politie. Udrea a scris pe Facebook ca va spune adevarul despre tot ce se intampla

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

VIDEO. Elena Udrea spune ca a depus un denunt la DNA impotriva sefului SRI. Ce reactii au avut Coldea si Kovesi la acuzatiile grave facute de liderul PMP

Liderul PMP Elena Udrea a anuntat, vineri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea director interimar SRI). Serviciul Roman de Informatii a reactionat prompt, precum si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, care a fost mentionata in denunt.

Elena Udrea, pusa sub invinuire in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 12:00 Elena Udrea ar fi fost pusa sub invinuire in dosarul Microsoft, sub acuzatiile de spalare de bani si fals in declaratii. Potrivit acestora, acuzatiile vizeaza fapte realizate in perioada 2009 - 2013, cand Udrea a fost pe rand, ministru, apoi parlamentar. Sursele ne-au transmis ca Udrea nu ar fi trecut in declaratia de avere imprumuturile facute de Dorin Cocos catre Eurohotels, in conditiile in care Udrea declara incasarea de dividende de la aceasta societate. Procurorii spun ca acestea ar fi trebuit sa fie declarate de Elena Udrea in documentele oficiale depuse, avand in vdere ca ocupa demnitati publice.

Elena Udrea a depus la DNA un denunt impotriva directorului interimar SRI, Florian Coldea

Urmariti in articol transcriptul partial interviului dat de Elena Udrea pentru HotNews * Udrea: Am facut un denunt in care spun lucruri despre generalul SRI Florian Coldea si despre . o amintesc si pe doamna procuror general Laura Codruta Kovesi. * Kovesi nu comenteaza acuzatiile * ERATA HOTNEWS: Informatia privind denuntul pe numele Laurei Codruta Kovesi a fost eronata ------------ Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, nu va comenta acuzatiile, intrucat nu este prima data cand se fac acuzatii denigratoare facute de persoane care au calitatea de suspecti in dosare intrumentate de DNA, potrivit reprezentantilor institutiei. ------------ Elena Udrea a anuntat astazi, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea director interimar SRI), acuzandu-l ca ar fi instrumentat campania impotriva sa si ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500. 000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV. Udrea sustine ca banii au fost dati de Dorin Cocos prin intermediul fiului sau, Alin Cocos.

Elena Udrea, confidenta lui Sebastian Ghita. S-au vazut la o cafea si au discutat despre seful SRI, Florian Coldea

Elena Udrea a marturisit ca isi face confidente cu fostul PSD-ist Sebastian Ghita, desi pe micile ecrane se vede ca nu sunt in relatii prea bune. Dimpotriva, televiziunea detinuta de Ghita a fost, cot la cot cu Antena 3, una care a atacat-o pe presedinta PMP, Elena Udrea. Acum, Udrea da cartile pe fata: Mi-a facut multe alte confidente. Multe altele.

Elena Udrea, confidenta lui Sebastian Ghita. S-au vazut la o cafea si au discutat despre seful SRI, Florian Coldea. Sebastian Ghita: Se acuza singura

Elena Udrea a marturisit ca isi face confidente cu fostul PSD-ist Sebastian Ghita, desi pe micile ecrane se vede ca nu sunt in relatii prea bune. Dimpotriva, televiziunea detinuta de Ghita a fost, cot la cot cu Antena 3, una care a atacat-o pe presedinta PMP, Elena Udrea. Acum, Udrea da cartile pe fata: Mi-a facut multe alte confidente. Multe altele.

Elena Udrea a decis sa se suspende din functia de presedinte PMP

Elena Udrea a luat decizia de se autosuspenda din functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara si, conform Statutului PMP si-a delegat atributiile catre unul dintre vicepresedinti, in speta Eugen Tomac, a declarat joi pentru Agerpres secretarul general adjunct al formatiunii, Gelu Visan.

VIDEO Interviul integral (partea 2): Elena Udrea spune ca mai are de primit de la Dorin Cocos alte cateva sute de mii de euro dupa partaj. Plus: Udrea pretinde ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea inaintea alegerilor prezidentiale ca-l va da a

Elena Udrea intr-un interviu pentru HotNews. ro ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea inaintea alegerilor prezidentiale - in prezenta altor persoane - ca, daca va iesi presedinte, va trebui sa-si caute de lucru. Udrea explica si cati bani mai are de primit de la Dorin Cocos, fostul sau sot, dupa partaj, si spune cum se face ca foarte multe persoane din anturajul sau au ajuns acum sa aiba dosar penal. Elena Udrea intr-un interviu pentru HotNews. ro ca Victor Ponta i-ar fi spus lui Florian Coldea inaintea alegerilor prezidentiale - in prezenta altor persoane - ca, daca va iesi presedinte, va trebui sa-si caute de lucru. Udrea explica si cati bani mai are de primit de la Dorin Cocos, fostul sau sot, dupa partaj, si spune cum se face ca foarte multe persoane din anturajul sau au ajuns acum sa aiba dosar penal. Vezi in articol Interviul VIDEO COMPLET COMPLET si a doua parte a transcriptului interviuluiCiteste aici prima parte a transcriptului interviuluiVezi aici articolul in care Elena Udrea sustine ca a intervenit pe langa Ponta pentru numirea lui Kovesi la DNAVezi aici articolul in care Elena Udrea spune ca a facut denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea, pe care il acuza ca i-a cerut lui Cocos sa-i dea 500. 000 euro lui Sebastian Ghita pentru RTV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )