Libnet.ro
UNICEF

17:00

Europarlamentarul Siegfried Muresan a participat la protestul din Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europarlamentarul Siegfried Muresan a participat la protestul din Sibiu

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a participat astazi la protestul mut din fata sediului PSD de la Sibiu, unde au fost prezenti cateva zeci de oameni cu mesajul vavedemdinsibiu. continuă pe Ziarul Bursa

Important EUROPARLAMENTAR, prezent la PROTESTUL din Sibiu (FOTO)

Sambata a fost cea de-a 39-a zi in care, in fata sediului PSD din Sibiu, s-a protestat in tacere, sub forma de flashmob, timp de 15 minute. La protestul mut a participat si europarlamentarul PMP Siegfried.

Siegfried Muresan: Scrisoarea presedintelui Consiliului European catre premierul Viorica Dancila transmite neincrederea UE in Guvernul Romaniei

Eurodeputatul Siegfried Muresan considera ca scrisoarea presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, catre prim-ministrul Viorica Dancila transmite neincrederea totala a Uniunii Europene in Guvernul de la Bucuresti, in contextul in care premierului roman i se atrage atentia ca are o responsabilitate importanta pentru respectarea valorilor UE.

Un nou scandal in Ministerul de Interne: Un agent sub acoperire a bagat spaima in locatarii unui bloc din Sibiu (VIDEO)

Caz de un film american la Sibiu. Un agent secret a fost deconspirat de mai multe mamici. Femeile s-au aratat ingrijorate de prezenta unui barbat suspect, ce intrase in mai multe blocuri unde punea intrebari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )