Libnet.ro
UNICEF

22:46

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mari diferente dintre ratele de angajare ale barbatilor si ale femeilor

B1 B1,
Eurostat: Romania are una dintre cele mai mari diferente dintre ratele de angajare ale barbatilor si ale femeilor

Diferenta dintre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor in Romania este una dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat. Datele oferite de biroul de statistica se refera la. continuă pe B1

Romania, in top 5 in UE la decalajul dintre ratele de angajare ale femeilor si barbatilor

Romania are una dintre cele mai mari diferente din UE intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor, de 16,7 puncte procentuale, cea mai mare fiind inregistrata in Malta, de 28,4 puncte, iar cea mai mica in Finlanda, de doar 1,9 puncte, potrivit.

Business report: Cat castiga inspectorii Antifrauda. Se fac angajari; Cele mai bune oferte de refinantare a creditelor de nevoi personale; Riscuri pentru economie, primul pas: Guvernul mareste pensiile deja triple fata de medie

Rusii renunta la o conducta de tranzit gaze din Romania. Pe ea se bat ucrainienii si bulgarii. Contractul de rezervare capacitate pe care gigantul rusesc Gazprom il are cu Transgaz Romania pentru una dintre cele trei conducte care tranziteaza Dobrogea. Mercedes-Benz Clasa G facelift - Noua fata a off-roadului. Mercedes-Benz a prezentat astazi versiunea revizuita a lui Clasa G. Iconicul model de off-road al nemtilor vine cu o serie de modificari minore la exterior.

La Stampa: Romania este una dintre tarile cele mai sarace ale Uniunii Europene. Cu toate acestea, este paradisul heacker-ilor. Si politicienii sunt implicati in astfel de fraude

Ziarul italian La Stampa descopera Romania ca tara heckerilor si intr-un reportaj despre tara noastra jurnalistii sustin ca Ramnicu Valcea este capitala fraudelor pe internet, scrie Gazeta Romaneasca.

Una dintre cele mai importante strazi din oras va fi inchisa timp de trei luni

Restrictiile de trafic se vor lua pe trei segmente de timp si vor afecta in principal strada Traian, dar si intersectiile cu arterele Serei, Eroilor si Tecuci.

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! .

Cele mai mari greseli in privinta sanatatii: luam pastile cu pumnul si ne diagnosticam pe internet. Suntem un popor fascinat de medicamente

Romanii se pricep la fotbal si la politica, spune vorba din popor. Daca am completa, am spune ca ne pricepem si la medicina, domeniu de care suntem pasionati nu doar datorita serialului Dr. House.

TOP 8 cele mai mari povesti de dragoste din istorie

Se spune ca dragostea este un camp de lupta, dar in unele cazuri dragostea chiar a provocat razboaie si durere, chiar schimband cursul istoriei. Oameni simpli, regi si regine, artisti sau filosofi, toti si-au.

5 femei dezvaluie cele mai mari secrete din viata lor de cuplu

Oricat de mare ar fi dragostea pe care i-o purtam partenerului de viata, exista lucruri pe care nu le putem impartasi cu cel de langa noi. Cu siguranta, sinceritatea este foarte importanta intr-un cuplu, insa de multe ori consideram ca unele detalii trebuie sa ramana secrete.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari la box office-ul romanesc, in weekend

Filmul cu supereroi The Avangers: Age uf Ultron/Razbunatorii: Sub semnul lui Ulton se mentine pe primul loc in box-office-ul romanesc pentru al doilea weekend consecutiv, in timp ce Fast Furious7/Furios si iute 7 a trecut pe cea de-a treia pozitie, fiind detronat de lungmetrajul de dragoste Age of Adaline / Secretul lui Adaline.

STUDIU EUROSTAT. Romania, discrepanta majora intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor

Potrivit Eurostat, Romania are a cincea mare diferenta din Uniunea Europeana intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor, un nivel mai ridicat fiind inregistrat in Malta 28,4%), Italia 19,4 %), Grecia 18,3 %), Republica Ceha 17,5 /) si Finlanda, de doar 1,9% , potrivit datelor biroului de statistica Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )