Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, in top 5 in UE la decalajul dintre ratele de angajare ale femeilor si barbatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, in top 5 in UE la decalajul dintre ratele de angajare ale femeilor si barbatilor

Romania are una dintre cele mai mari diferente din UE intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor, de 16,7 puncte procentuale, cea mai mare fiind inregistrata in Malta, de 28,4 puncte, iar cea mai mica in Finlanda, de doar 1,9 puncte, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mari diferente dintre ratele de angajare ale barbatilor si ale femeilor

Diferenta dintre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor in Romania este una dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit Eurostat. Datele oferite de biroul de statistica se refera la.

STUDIU EUROSTAT. Romania, discrepanta majora intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor

Potrivit Eurostat, Romania are a cincea mare diferenta din Uniunea Europeana intre ratele de angajare ale barbatilor si femeilor, un nivel mai ridicat fiind inregistrat in Malta 28,4%), Italia 19,4 %), Grecia 18,3 %), Republica Ceha 17,5 /) si Finlanda, de doar 1,9% , potrivit datelor biroului de statistica Eurostat.

Top 10 cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram!

Antonia este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare, unde posteaza adesea poze inedite, spre bucuria fanilor ei! Iti prezentam astazi cateva dintre cele mai cool fotografii ale Deliei de pe Instagram! .

Subiectele zilei: Cum este tratat un caz de coruptie politica in SUA? 7 comparatii cu anchetele din Romania; Top 5 amenintari in puscarii: Cum sa devii temut cu seringa, nebunul si cearsaful; Fabrica de sifonat bani a lui Florian Walter, zis Busca

Discutii aprinse la TVR, dupa ce Nistorescu a spus ca s-ar da mita 3. 000 de euro pentru a se produce emisiuni la TVR. Acuzatii la o dezbatere de la TVR: bani pentru emisiuni. In cadrul mesei rotunde. Am vorbit cu firmele romanesti ISIS, ca sa aflu daca au probleme din cauza numelui. In Romania exista peste o suta de firme cu numele Isis, conform portalului datefirme. ro, asa ca am vrut sa vad daca exista cazuri similare.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )