Libnet.ro
UNICEF

21:30

Topul filmelor cu cele mai mari incasari la box office-ul romanesc, in weekend

Adevărul Adevărul,
Topul filmelor cu cele mai mari incasari la box office-ul romanesc, in weekend

Filmul cu supereroi The Avangers: Age uf Ultron/Razbunatorii: Sub semnul lui Ulton se mentine pe primul loc in box-office-ul romanesc pentru al doilea weekend consecutiv, in timp ce Fast Furious7/Furios si iute 7 a trecut pe cea de-a treia pozitie, fiind detronat de lungmetrajul de dragoste Age of Adaline / Secretul lui Adaline. continuă pe Adevărul

A murit una din cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

A murit una dintre cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

TOP 8 cele mai mari povesti de dragoste din istorie

Se spune ca dragostea este un camp de lupta, dar in unele cazuri dragostea chiar a provocat razboaie si durere, chiar schimband cursul istoriei. Oameni simpli, regi si regine, artisti sau filosofi, toti si-au.

5 femei dezvaluie cele mai mari secrete din viata lor de cuplu

Oricat de mare ar fi dragostea pe care i-o purtam partenerului de viata, exista lucruri pe care nu le putem impartasi cu cel de langa noi. Cu siguranta, sinceritatea este foarte importanta intr-un cuplu, insa de multe ori consideram ca unele detalii trebuie sa ramana secrete.

Cele mai bune meciuri de box. Mayweather si Paquiao nu intra in top. Acestea sunt partidele secolului

Daca partida dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a dezamagit, istoria boxului ne-a oferit cateva partide memorabile. adevarul. ro propune sa ne amintim de cele mai bune meciuri de box, care chiar au meritat atentia a sute de milioane de oameni.

Furios si iute 7, pe locul 3 in box office-ul romanesc. Ce film e pe primul loc

Filmul Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron s-a mentinut pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 984. 281 de lei si 44. 273 de spectatori. Locul al doilea.

Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone

Am selectat cateva dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone care merita cumparate pentru configuratia si performantele de care au dat dovada. Cele mai bune telefoane cu Windows Phonenu trebuie sa fie cele mai scumpe, dat fiind ca sistemul de operare este mai bine optimizat decat Android. Chiar daca Windows Store nu are la fel [] Cele mai bune si ieftine telefoane cu Windows Phone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai dulci soiuri de mere care se cultiva in Romania

Cele mai dulci soiuri de mere. Cercetatorii de la Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare anuntau in 2013 ca merele romanesti sunt mai gustoase decat merele obtinute in Turcia, Italia sau Polonia. Iar vestitele mere de Voinesti reprezinta o dovada in acest sens. Iata care sunt cele mai dulci soiuri de mere romanesti sau care se cultiva in Romania.

Cele mai ciudate fobii: cum se numesc cei care se tem ingrozitor de soacre, de flori sau sa treaca strada

Anumite temeri ne impiedica uneori sa ne desfasuram firesc viata de zi cu zi, caz in care intra in categoria fobiilor. Psihologii considera ca, cel mai probabil, fiecare din noi sufera de o fobie sau de alta, intr-o masura mai mica sau mai mare. Iata care sunt cele mai ciudate astfel de frici incluse recent pe lista fobiilor, unele dintre ele legate de situatii si activitati obisnuite.

Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

Iata o galerie foto extrem de interesanta cu ipostaze inedite si haioase in care vedete precum Reese Witherspoon, Sofia Vergara si Robert Downey Jr. au fost surprinse in ultimele zile! Sunt cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )