Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUROVISION 2016. Ovidiu Anton reprezinta Romania cu piesa Moment of Silence

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2016. Ovidiu Anton reprezinta Romania cu piesa Moment of Silence

Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision cu piesa Moment of Silence, dupa ce a castigat Selectia Nationala a competitiei, duminica, la Baia Mare. continuă pe Antena3

Eurovision 2016 Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator: Piesa mea indeamna la trezire, la demnitate, la unitate. E despre Romania!

Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator Eurovision 2016 Romania si ne va reprezenta la Stockholm cu Moment of Silence, o piesa cu un mesaj puternic care i-a impresionat pe telespectatori.

Finala Eurovision 2016 Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator: Piesa mea indeamna la trezire, la demnitate, la unitate. E despre Romania!

Rockerul Ovidiu Anton este marele castigator Eurovision 2016 Romania si ne va reprezenta la Stockholm cu Moment of Silence, o piesa cu un mesaj puternic care i-a impresionat pe telespectatori.

VIDEO. Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision cu piesa Moment of Silence

Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision cu piesa Moment of Silence, dupa ce a castigat Selectia Nationala a a competitiei, duminica, la Baia Mare. in finala Eurovision Romania, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot, transmite Agerpres.

VIDEO Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision cu piesa Moment of Silence

Ovidiu Anton, rockerul care ne indeamna sa fim puternici pentru ca suntem daci, va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2016, de la Stockholm, cu piesa Moment of Silence. Este a patra oara cand artistul de 33 de ani participa la Eurovision. In urma votului, pe locul doi s-au clasat Vanotek feat The Code Georgian, iar pe trei Florena, cu piesa Behind the Shadows.

LIVETEXT Finala Eurovision 2016 Romania: Cum va puteti vota favoritul si ce a pregatit TVR pentru marea seara

Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code Georgian si Doru Todorut feat. Irina Baiant sunt cei sase finalisti ai Eurovision Romania 2016. Ei vor concura pe scena de la Baia Mare in finala Eurovision 2016 din aceasta seara, de la 20. 30, transmisa in direct si in exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si online pe TVR+ si eurovision. tvr. ro, dar si in modul livetext pe adevarul. ro.

Eurovision 2016. Au fost alesi cei sase finalisti

Mihai Traistariu, Ovidiu Anton si Florena se numara printre cei sase finalisti Eurovision Romania, alesi dupa semifinala ce a avut loc vineri la Sala Sporturilor din Baia Mare, scrie Ziare. com. Acestora li s-au alaturat.

LIVE TEXT Eurovision 2016 Romania: cine vor fi cei sase finalisti

Doar cateva ore ne mai despart de primul show din Selectia Nationala Eurovision 2016, cand pe scena de la Baia Mare vor urca cei 12 artisti si isi vor prezenta in premiera spectacolele. Evenimentul va fi transmis in direct, de la ora 20. 30, pe TVR 1, TVR HD si TVR, dar si in modul Live Text pe adevarul. ro.

Eurovision 2016: Prestatiile live ale celor sase finalisti ai Selectiei Nationale VIDEO

Juriul de specialitate si publicul au ales cei sase artisti care continua lupta pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2016. Va prezentam in continuare melodiile pe care mizeaza concurentii, dar si modul in care ii puteti vota.

Eurovision 2016: Ordinea intrarii concurentilor in finala Selectiei Nationale

Cei sase finalisti ai Selectiei Nationale Eurovision 2016 au tras la sorti pentru a stabili de pe ce pozitie intra in marea finala de duminica, 6 martie, care va fi transmisa in direct de Televiziunea Romana.

Eurovision 2016: Cum au votat romanii in semifinala Selectiei Nationale

In semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, 12 artisti au luptat pentru un loc in marea finala, insa doar jumatate dintre ei au reusit sa impresioneze juriul si publicul deopotriva. in timp ce patru concurenti au convins specialistii ca merita sa mearga mai departe, doi au fost salvati prin televoting. Adevarul va prezinta cum au votat romanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )