Libnet.ro
UNICEF

10:46

Evaluarea Nationala 2013 Marti incepe primul examen - Limba si literatura romana. Vezi modele de subiecte si regulile de examen

Hotnews Hotnews,
 Evaluarea Nationala 2013 Marti incepe primul examen - Limba si literatura romana. Vezi modele de subiecte si regulile de examen

Evaluarea Nationala 2013 debuteaza marti, 25 iunie, cu examenul scris la Limba si literatura romana. Acesta este al doilea an in care elevii vor sustine probele in sali de examen supravegheate cu camere video. Daca elevii intra in sala cu copiute, cu mijloace electronice de calcul sau cu telefoane mobile sunt dati afara din examen si li se acorda nota 1 la proba respectiva, indiferent daca au copiat sau nu. Anul trecut, aproape 34% dintre absolventii claselor a VIII-a nu au reusit sa ia nici macar media 5. Vezi in articol modele de subiecte la Limba si literatura romana, la ce ora intra elevii in examen si cum se desfasoara probele de anul acesta. continuă pe Hotnews

incepe Evaluarea Nationala. 2.148 de candidati, inscrisi la examen

Cei peste 2. 000 de elevi care au absolvit in urma cu o saptamana cursurile gimnaziului incep maine probele Evaluarii Nationale. Examenul incepe de la ora 9. 00, candidatii avand la dispozitie doua ore pentru rezolvarea subiectelor.

Emotii pentru peste 1.600 de elevi tulceni: incepe Evaluarea Nationala

Prima proba a examenului de evaluare nationala este programata pentru marti dimineata. Elevii care au terminat clasa a VIII-a vor sustine, la inceputul saptamanii viitoare, proba la limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2013 Ultima zi de testare a competentelor digitale. Marti incepe proba orala la o limba straina

Elevii de clasa a XII-a incheie astazi a doua proba orala de la Bacalaureatul 2013, cea care le-a verificat competentele de utilizare a computerului si a internetului. Marti incepe proba orala la o limba straina, iar pe 1 iulie incep probele scrise.

SOLSTITIU DE VARA 2013: Vineri incepe vara astronomica.

Pe 21 iunie 2013, la ora 8:04, a avut loc solstitiul de vara, care marcheaza inceputul verii in emisfera nordica si al iernii in emisfera sudica, informeaza Realitatea. net. Google si-a modificat, vineri, logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara pe 2013, zi ce marcheaza inceputul verii din punct de vedere astronomic. Solstitiul de vara 2013 este marcat de pagina de start a motorului de cautare Google printr-o animatie in care apar cinci copii la scaldat in .

CAPACITATE 2013 Ce trebuie sa stiti despre examen: marti are loc prima proba la Limba si Literatura Romana

Prima proba de la Capacitate, la Limba si Literatura Romana, are loc marti, pe 25 iunie, dupa weekendul prelungit de Rusalii. Examenul va incepe la ora 9. 00, iar elevii sunt asteptati mai devreme cu o ora la scolile unde dau probele, avand in vedere ca la 8. 30 trebuie sa fie toti in clase.

Topul burselor in 2013: Bulgarii pe primul loc in Europa. Romania, in pluton

Scaderea burselor din ultimele saptamani a coborat randamentul mediu generat de actiuni pana la o medie de 3,55% la nivelul anului 2013, potrivit companiei britanice Bespoke Investment . Cu evolutii modeste in aceasta luna, Bursa de la Bucuresti BVB).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3116 seconds )