Libnet.ro
UNICEF

16:00

EVALUAREA NATIONALA Un singur elev a picat proba ... termometrului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EVALUAREA NATIONALA Un singur elev a picat proba ... termometrului

Absolventii de gimnaziu au trecut cu bine de prima proba a Evaluarii Nationale. Nu este vorba despre rezolvarea subiectelor, lucrarile nu au fost corectate, ci de testul. termometrului. continuă pe Ziarul Bursa

Noi cazuri de coronavirus inainte de Evaluarea Nationala. Un elev si o profesoara, infectati

Inainte de Evaluarea Nationala, o profesoara si un elev de clasa a VIII-a din Iasi au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

Evaluarea Nationala a inceput cu proba scrisa la Limba Romana. Cum se va desfasura examenul

Zi cu emotii pentru 172 de mii de elevi care sustin Evaluarea Nationala. Contextul este unul fara precedent in istoria invatamantului romanesc.

Evaluarea Nationala incepe luni cu proba eliminatorie a termometrului

Ministerul Educatiei si Cercetarii transmite un mesaj celor peste 170. 000 elevi ce participa luni la.

EVALUAREA NATIONALA Emotii pentru 172.000 de elevi

Evaluarea Nationala incepe astazi cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Conform situatiei centralizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, la Evaluarea Nationala din sesiunea 2-27 iunie 2020 s-au inscris 172. 482 de absolventi ai clasei a VIII-a.

Evaluarea Nationala 2020 Ministerul Educatiei: Un singur elev a avut temperatura peste 37.3C

Un singur elev din cei peste 170. 000 care au sustinut Evaluarea Nationala a avut temperatura peste 37. 3C, a anuntat Ministerul Educatiei. Acesta este din Judetul Constanta. Reamintim ca elevii cu o temperatura mai mare de 37,3 nu puteau participa la examen.

Un singur elev din toata tara a venit cu temperatura la Evaluarea Nationala

Un singur absolvent de gimnaziu a fost raportat cu temperatura peste 37,3 grade cand s-a prezentat luni pentru primul examen din Evaluarea Nationala, informeaza Ministerul Educatiei si Cercetarii, citat de Agerpres.

Elev din Constanta, depistat cu temperatura mai mare de 37,3 grade C la Evaluarea Nationala

Luni, 15 iunie, a avut loc proba scrisa la Limba si literatura romana la examenul de Evaluare Nationala. Un elev din Constanta a fost depistat cu temperatara de peste 37,3 grade.

VIDEO Evaluarea nationala 2020: Monica Anisie: Lucrarile vor fi corectate in alte judete decat cel din care sunt elevii Copiii vor veni la centrele de examinare cel mai devreme la ora 7 dimineata

Accesul in centrele de examinare pentru elevii care participa luni la prima proba a Evaluarii Nationale 2020 se va face pana la ora 8:30, urmand ca fiecarui elev sa-i fie masurata temperatura, in cadrul masurilor de lupta impotriva epidemiei Covid-19, a anuntat duminica ministrul Educatiei, Monica Anisie. Aceasta a recomandat ca, in cadrul in care temperatura unui elev este peste 37,3 grade, temperatura sa fie masurata de inca trei ori, la un interval de 2 - 5 minute. Citeste in documentul atasat toate informatiile legate de Evaluarea Nationala sursa - Ministerul Educatiei).

Evaluarea Nationala incepe cu proba la limba romana. Ministrul Educatiei: Nu va lasati pacaliti. Maine se vor extrage subiectele

Evaluarea Nationala incepe luni, 15 iunie 2020, cu proba de Limba Romana. 000 de elevi vor sustine Evaluarea Nationala in prima etapa a examenului.

Evaluarea Nationala a inceput astazi cu proba scrisa la Limba Romana

Evaluarea Nationala, la care s-au inscris peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a, incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura Romana.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )