Libnet.ro
UNICEF

18:15

Examenele pentru obtinerea permisului de conducere, suspendate la nivel national

B1 B1,
Examenele pentru obtinerea permisului de conducere, suspendate la nivel national

Incepand de marti se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de. continuă pe B1

Examinele pentru obtinerea permisului de conducere, suspendate la nivel national

Incepand de marti se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de.

D.R.P.C.I.V. suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, incepand cu data de 17. 2020, se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire in functie de evolutia situatiei actuale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Comisar sef retinut pentru luare de mita. Lua bani ca sa programezepeste rand candidatii la examenul pentru obtinerea permisului auto

Politistul este acuzat de procurorii anticoruptie ca lua bani si bunuri si pentru inmatricularea cu prioritate a unor autoturisme, precum si pentru preschimbarea fara programare a permisului de conducere.

La nivel national exista 10.000 de teste Real Time si 50.000 de teste rapide pentru depistarea coronavirusului - a anuntat Victor Costache

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata, in cadrul audierilor din Parlament, ca in momentul de fata, la nivel national, avem peste 10. 000 de tip Real Time PCR iar in paralel avem teste rapide. in depozitele UNIFARM se afla 50. 000 teste rapide, a adaugat ministrul, potrivit Agerpres.

UPDATE Cine este primul salajean diagnosticat cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor la nivel national a ajuns la 158

Ministerul Sanatatii a transmis ca in judetul Salaj a fost confirmat un prim caz de imbolnavire cu coronavirus. La nivel national, numarul bolnavilor a ajuns la 158.

Cod rosu de alerta la nivel national in R. Moldova privind situatia epidemiologica prin infectia cu COVID-19. Ce actiuni vor intreprinde autoritatile

Comisia nationalaextraordinara de sanatate publica a anuntat gradul de alerta Cod rosula nivel national referitor la situatia epidemiologica prin infectia cu COVID-19, existand pericol confirmat de declansarea urgentei de sanatate publica.

Examenele pentru permisul auto se suspenda timp de o luna, in toata tara

Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca, incepand c.

CORONAVIRUS. Autoritatile anunta ca la nivel national exista peste 3500 teste si urmeaza sa vina si alte comenzi

Romania are peste 3500 teste pentru Covid-19 si urmeaza sa vina si alte comenzi, precizeaza Grupul de Comunicare Strategica. in tara noastra au fost confirmate pana in acest moment 79 de persoane cu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )