Libnet.ro
UNICEF

20:45

UPDATE Cine este primul salajean diagnosticat cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor la nivel national a ajuns la 158

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cine este primul salajean diagnosticat cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor la nivel national a ajuns la 158

Ministerul Sanatatii a transmis ca in judetul Salaj a fost confirmat un prim caz de imbolnavire cu coronavirus. La nivel national, numarul bolnavilor a ajuns la 158. continuă pe Adevărul

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Un senator PNL, Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus! Acesta a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19 Avand in vedere ca senatorul Vergil .

Primul caz de coronavirus in fotbalul spaniol! Un jucator al Valenciei e infectat

Ezequiel Garay, fundasul argentinian al echipei Valencia, este primul fotbalist din campionatul Span.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Din ce isi castiga banii tanara

Pe Dorian Popa, vedeta din juriul Next Star, toata lumea il cunoaste, dar foarte putina lume stie cine este iubita acestuia. Dorian Popa a recunoscut ca este o fire geloasa, si daca ne luam dupa pozele cu iubita sa, ii dam dreptate, insa recunoaste ca partenera lui l-a mai temperat din acest punct de vedere.

Cine este Eva Jumatate, micuta care i-a cucerit pe romani si pe suedezi. Talentul ei i-a topit pe juratii PRO TV

Emisiunea Romanii au talent de vineri a inregistrat un nou numar fantastic, odata ce pe scena a urcat o fetita de doar 11 ani. Eva Jumatate este deja o vedeta consacrata, dupa ce a ajuns pana in finala concursului Suedezii au talent, dar a reprezentat Suedia si la San Remo Junior si a obtinut si .

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 99

Alte doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. Este vorba de o femeie de 53 de ani, medic, si de sotul ei, un barbat de 54 de ani. Ambele cazuri sunt din Constanta. Bilantul urca la 99 de bolnavi, la doar un pas de scenariul 3.

Coronavirus - Bilantul la nivel national este de 81 de cazuri

O femeie de 26 de ani din Bucuresti a fost diagnosticata vineri cu coronavirus, fiind pacientul cu n.

inca sapte romani, contaminati cu coronavirus: Bilantul ajunge la 109 cazuri

Alte sapte cazuri de contaminare cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 109romani infectati cu COVID-19. Este vorba despre un barbat, de 51 ani, din Brasov,intors din Italia in 12.

Coronavirus. Bilantul deceselor in lume a depasit pragul de 6.000, dupa ce in Spania au murit peste 100 de oameni in 24 de ore

Numarul deceselor legate de noul coronavirus in lume a depasit pragul de 6. 000, dupa anuntul Spaniei ca a inregistrat 105 noi morti in ultimele 24 de ore, potrivit bilantului stabilit, duminica, la 13. 30 GMT, de AFP pornind de la surse oficiale.

Trei politicieni, diagnosticati cu coronavirus: Bilantul ajunge la 102 cazuri. Romania intra oficial in Scenariul 3

Trei politicieni liberali au fost depistati pozitiv la testul pentru coronavirus. Astfel, bilantul oficial ajunge la 102 cazuri de contaminare, iar Romania intra oficial in Scenariul 3 de interventie. Sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )