Libnet.ro
UNICEF

10:02

EXCLUSIV |AMNA Vreau sa simt din nou spiritul sarbatorilor ca atunci cand eram copil

Devorator Monden Devorator Monden,
EXCLUSIV |AMNA Vreau sa simt din nou spiritul sarbatorilor ca atunci cand eram copil

Amna a acceptat provocarea noastra de a raspunde la interviul special de Sarbatori. In cadrul interviului Amna ne-a dezvaluit unde va petrece Craciunul Revelionul, ce isi doreste sa gaseasca sub brad, care a fost cel mai frumos cadou primit vreodata, la ce varsta a aflat ca nu exista Mosu si cum isi petrecea in [. continuă pe Devorator Monden

Oana Zavoranu face circ din nou. Vezi ce a facut cand s-a trezit pe patul de spital

Oana Zavoranu socheaza din nou! Vedeta a cerut sa fie externata, la doar o zi dupa ce a ajuns in coma la spital. N-a luat in seama avertismentul medicilor, care i-au spus ca-si pune viata in pericol. A pl.

ACCA si IMA: increderea in sectorul de afaceri se reduce din nou

Association of Chartered Certified Accountants ACCA) si Institute of Management Accountants IMA) sustin ca profesionistii din domeniul financiar considera ca increderea in sectorul de afaceri se reduce din nou, relateaza un comunicat de presa remis redactiei.

Guvernul va amana din nou, pana in 2014, termenul de la care trebuie sa aloce educatiei 6% din PIB

Guvernul va amana din nou, pana in 2014, termenul impus prin lege de la care trebuie sa asigure finantarea sistemului educational cu minimum 6% din PIB, o cota de finantare care nu a fost niciodata alocata sistemului de invatamant de la impunerea prin Legea educatiei a acestei masuri, relateaza Mediafax.

Judecatoarea Iulia Motoc critica din nou amenintarile pe care le primesc judecatorii CCR

Judecatoarea Curtii Constitutionale Iulia Motoc critica din nou amenintarile la adresa judecatorilor CCR. Daca Romania este un stat de drept, ar trebui ca liderii ei sa se abtina a critica Curtea Constituti.

Judecatorul CCR Iulia Motoc critica din nou AMENINTARILE la adresa Curtii Constitutionale.

Judecatorul CCR Iulia Motoc critica din nou amenintarile la adresa judecatorilor Curtii Constitutionale a Romaniei. Daca Romania este un stat de drept, ar trebui ca liderii ei sa se abtina a critica Curtea Constitutionala. O elementara cultura juridica i-ar determina sa inteleaga ca aceasta curte este similiara curtilor constitutionale europene. Si poate daca acesti lideri s-ar abtine, nici noi judecatorii Curtii Constitutionale nu am mai fi amenintati. Este normal ca si o curte .

Kim Kardashian, din nou in lenjerie intima

Kim Kardashian a renuntat din nou partial la hainute pentru o sedinta foto pentru revista franceza Factice.

Hugo Chavez a mers din nou in Cuba pentru a se opera de cancer

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a plecat din nou in Cuba, pentru a fi operat de cancer. Chavez l-a desemnat pe vicepresedintele Nicolas Maduro drept succesor la conducerea statului, in eventualitatea in.

Oana Zavoranu, din nou la spital in stare grava, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile

Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital, la mai putin de o luna de la ultima internare. Potrivit Cancan, doua ambulante au fost chemate luni seara la locuinta acesteia pentru a-i acorda primul ajutor. Se pare ca.

Emotii pentru familia regala britanica. Starea Ducesei de Cambridge s-a agravat din nou

Starea Ducesei de Cambridge s-a agravat din nou, potrivit ziarului britanic TheTelegraph. Sotul ducesei, printul William, si-a anulat, ieri, participarea la o manifestare oficiala pentru a fi alaturi de sotia sa,.

Ion Stan devine din nou parlamentar, in ciuda faptul ca i se cere ridicarea imunitatii

Potrivit Antena 3, Ion Stan devine a castigat din nou functia de deputat in Dambovita, cu peste 60% din voturi, in ciuda faptului ca situatia domniei sale nu este una sigura, deoarece saptamana trecuta.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )