Libnet.ro
UNICEF

11:15

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte . continuă pe Playtech

Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor. Veste incredibila la Survivor Romania 2021

Desi in echipa Razboinicilor se strang randurile, surpriza din partea echipei Survivor Romania 2021 este ca noul concurent intrat in jungla va ajunge in echipa adversa, ce a Faimosilor. Georgiana a fost mutata in tabara rosie in urma unei incaierari cu fostii sai colegi, Lucian a parasit competitia in urma unei accidentari, iar Andreea a .

Survivor Romania 2021. Cu ce se ocupa Ana Porgras dupa ce a renuntat la gimnastica

Ana Porgras vine in atentia fanilor de la Survivor Romania 2021. Cu ce se ocupa aceasta si cum arata viata sa dupa ce a renuntat la gimnastica? Ce s-a schimbat de atunci? Survivor Romania 2021. Ana Porgras, noua concurenta Romania ii era datoare Anei Porgras in 2010 pentru ca a adus acasa performantele la barna.

Clipe cumplite pentru Zanni la Survivor Romania 2021. Ce a patit imediat dupa joc

Au fost clipe cumplite pentru Zanni la Survivor Romania 2021. Ce a patit imediat dupa joc este incredibil. S-a intamplat imediat dupa ce a castigat jocul pentru imunitate. Zannidache, clipe cumplite la Survivor Romania. Ce a patit protejatul lui Alex Velea Zanni de la Survivor Romania a trecut prin clipe cumplite in Republica Dominicana. Este .

Zanni, la cutite cu Jador. Cum a indraznit sa il ameninte la Survivor Romania 2021

Zanni este la cutite cu Jador. Cum a indraznit sa il ameninte la Survivor Romania 2021. Ce se intampla intre cei doi concurenti, cititi in articolul de mai jos. Amenintari la Survivor Romania. Ce au de impartit Jador si Zanni Zanni si Jador sunt la cutite in show-ul TV Survivor Romania. Au fost facute deja .

Ce veste geniala a primit Culita Sterp la Survivor Romania 2021. Fanii lui sunt in extaz si ei

Culita Sterp a anuntat ca va deveni tata in prima editie a emisiunii Survivor Romania 2021. La scurt timp, iubita sa a fost contactata de echipa Teo Show pentru a vorbi despre relatia misterioasa dintre ea si cantaret, nimeni cunoscand legatura lor pana sa anunte ca vor deveni parinti, ce sentimente o incearca acum, cand .

Simona Hapciuc, distrusa de Jador la Survivor Romania: Sunt efectiv daramata

Simona Hapciuc de la Survivor Romania a povestit despre conflictul in care a fost implicata. De la ce a pornit si unde s-a ajuns in urma unui schimb de replici intre coechipieri? Simona Hapciuc, conflict cu colegii Concurenta de la Survivor Romania 2021 a avut parte de neplaceri in cadrul competitiei la care participa. Tanara .

Cum a trait familia Alexandrei Stan momentul dramatic de la Survivor Romania. Clipe devastatoare

Sora Alexandrei Stan a venit cu dezvaluiri aparte din randul trairilor pe care le-au avut cei din familia artistei in fiecare seara de emisie a show-ului Survivor Romania 2021. Dezvaluiri din mijlocul familiei Alexandrei Stan Andreea Stan a subliniat episodul dramatic in care Alexandra a fost agresata de fostul iubit, episod care a fost reamintit .

EXCLUSIV Culita Sterp, desfiintat de logodnicul unei Faimoase de la Survivor Romania. E scandal monstru la Kanal D

Totul a pornit in momentul in care, in cateva editii de Survivor Kanal D), Culita Sterp le-a cerut fetelor sa se ocupe de treburile gospodaresti, precum spalatul vaselor pe motiv ca sunt femei. imi dau seama ce e la ele in casa, spunea ironic Culita Sterp, aprobat de Jador si de Catalin Morosanu, sugerand ca .

Mellina de la Survivor Romania, relatie secreta cu un cantaret celebru?! Imaginile care spun totul despre cei doi

Mellina, cea mai buna concurenta de la Survivor Romania pana in acest moment, are aparitii dese de o vreme pe contul personal de Instagram al lui Kamara, fratele colegului ei de jungla, Musty. Imaginile sunt interpretabile. Mellina de la Survivor Romania ar avea o relatie cu solistul Kamara Cantareata Mellina apare in mai multe fotografii .

Triunghi amoros la Survivor Romania. S-a aflat abia acum, ce concurenti sunt implicati

Andrei Ciobanu, concurent in cadrul primului sezon Survivor Romania, a fost implicat intr-un triunghi amoros cu doua colege din echipa sa. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre barbat. Surprize din sezonul 1: triunghi amoros la Survivor Romania Necazurile apropie oamenii, asa ca pustiul, foamea, dorul si lipsa de confort propuse de experienta Survivor Romania .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )