Libnet.ro
UNICEF

16:45

EXCLUSIV Cine sunt cadrele medicale care au facut amor in sectia ATI. Ireal cum s-au razbunat partenerii de viata pe ei

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Cine sunt cadrele medicale care au facut amor in sectia ATI. Ireal cum s-au razbunat partenerii de viata pe ei

Am aflat cine sunt cadrele medicale care au facut amor in sectia ATI! Mailul anonim primit de catre directorul spitalului din Targu Jiu ar fi fost trimis chiar de sotia medicului infidel, pentru a se razbuna pe el. Aceasta a suferit enorm cand a aflat ca o insala. Reamintim ca o asistenta medicala si un . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Iasi: Jumatate din cadrele medicale nu vor vaccin anti-COVID. Care este motivul

Aproape jumatate din cadrele medicale din Iasi nu vor vaccin anti-COVID, reticenta acestora fiind pusa pe seama lipsei informatiilor, dar si pe seama efectelor adverse care ar putea sa apara in timp. De ce.

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un .

Dezmat total in sectia de terapie intensiva unde sunt tratati bolnavii de Covid-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

O asistenta medicala si un doctor care isi desfasoara activitatea la Sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu sunt cercetati de Consiliul etic a unitatii medicale, pe motivca.

Sex nebun in sectia de terapie intensiva unde sunt tratati bolnavii de COVID-19. Cadrele medicale sunt cercetate disciplinar

O asistenta medicala si un medic care isi desfasoara activitatea la Sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu sunt cercetati de Consiliul etic a unitatii medicale pentru ca ar fi avut relatii intime in spatiile spitalului.

Cine sunt primii care se vaccineaza in Romania: pe ce loc se afla guvernantii si functionari de la stat

Ne apropiem cu pasi repezi de disponibilitatea la scara larga a unui vaccin impotriva noului coronavirus, iar planul de vaccinare national defineste categoriile de romani care vor fi primii la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )