Libnet.ro
UNICEF

18:30

EXCLUSIV Joe Biden se indeparteaza de viziunea lui Donald Trump, in primul discurs privind politica externa a SUA. Iulian Fota: A vrut sa puncteze ca diplomatia americana se intoarce

B1 B1,
EXCLUSIV Joe Biden se indeparteaza de viziunea lui Donald Trump, in primul discurs privind politica externa a SUA. Iulian Fota: A vrut sa puncteze ca diplomatia americana se intoarce

In primul sau discurs de politica externa, in calitate de presedinte al SUA, Joe Biden a declarat ca va colabora cu aliatii si partenerii americani pentru a sanctiona pe cei responsabili de lovitura de stat. continuă pe B1

Presedintele Biden incepe sa relaxeze regulile de imigrare impuse de predecesorul sau, Donald Trump

Presedintele Joe Biden incepe sa relaxeze restrictiile privind accesul imigrantilor in SUA, care fus.

Joe Biden deschide larg portile pentru refugiati, in SUA. Comunitatea LGBT, protejata de noul presedinte: Ne vom asigura sa promovam drepturile acestor persoane (VIDEO)

Decizie fara precedent in Statele Unite ale Amercii. Joe Biden, presedintele care a declarat in repetate randurica va schimba radical politica impusa de Donald Trump, a anuntat de curand faptul ca vrea.

DOCUMENTAR EXCLUSIV in Romania, pe B1 TV: Mostenirea lui Donald Trump, vineri, de la ora 22.00

Documentarul Mostenirea lui Donald Trump reprezinta o ancheta ampla despre mandatul acestuia la Casa Alba. Filmul prezinta ascensiunea celui care avea sa devina cel de-al 45-lea presedinte al.

Fiul lui Joe Biden face confesiuni importante in cartea de memorii. Provin dintr-o familie forjata de tragedii

Fiul lui Joe Biden isi lanseaza o carte de memorii. Lucrarea sa se intituleaza Lucruri frumoase. Fiul lui Joe Biden isi lanseaza cartea autobiografica Fiul noului presedinte al Statelor Unite ale Americii isi va lansa cartea autobiografica intitulata Lucruri frumoase, scrie hotnews. ro Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, isi va publica autobiografia .

Fiul lui Joe Biden, Hunter, isi va publica autobiografia unde povesteste despre dependenta de alcool si droguri

Hunter Biden, fiul noului presedinte al Statelor Unite Joe Biden, isi va publica autobiografia pe 6 aprilie, in care isi va descrie lupta impotriva diferitelor dependente, a anuntat joi editura Simon Schuster, potrivit AFP.

Joe Biden condamna lovitura de stat din Myanmar: Atac asupra tranzitiei tarii spre democratie si asupra normelor statului de drept

Lovitura de stat militara din Myanmar a fost criticata de presedintele american Joe Biden care a facut un apel catre comunitatea internationala. Biden a avertizat ca ar putea dispune sanctiuni impotriva.

Kremlinul denunta retorica foarte agresiva la adresa Rusiei, dupa primul discurs de politica externa al lui Joe Biden

Kremlinul denunta vineri declaratii foarte agresive ale noului presedinte american Joe Biden, la o zi dupa un discurs combativ fata de Rusia, in care democratul a indemnat la eliberarea opozantului politic rus Aleksei Navalnii, relateaza AFP.

VIDEO Joe Biden, primul discurs de politica externa: America s-a intors. SUA nu vor mai tolera actiunile agresive ale Rusiei

In primul sau discurs de politica externa, presedintele american Joe Biden a trimis un mesaj puternic Rusiei lui Putin: Statele Unite nu vor mai tolera actiunile agresive ale Moscovei si incalcarea sistematica a drepturilor omului.

Donald Trump, exclus din Sindicatul Actorilor Americani

Fostul presedinte Donald Trump a demisionat din SAG-AFTRA Sindicatul Actorilor Americani), dupa ce uniunea a anuntat luna trecuta ca il va exclude pentru rolul pe care l-a avut in atacul de la Capitoliu, scrie Variety, citat de News.

Avocat: Donald Trump nu va depune marturie in procesul din Senat

Fostul presedinte american Donald Trump nu va depune marturie in procesul in care este acuzat de incitare la insurgenta care va incepe in Senat saptamana viitoare si nici nu va transmite un memoriu scris, a spus joi Bruce Castor, avocat al lui, dupa ce democratii au cerut ca fostul lider de la Casa Alba sa declare sub juramant.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )