Libnet.ro
UNICEF

20:45

EXCLUSIV! Judetele din Romania pe care Germania le-a marcat ca zone de risc. Testarea este obligatorie. Initial erau doar 7

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV! Judetele din Romania pe care Germania le-a marcat ca zone de risc. Testarea este obligatorie. Initial erau doar 7

Sapte judete din Romania fusesera initial marcate ca zone de risc de autoritatile Republicii Federale Germania. Acum numarul acestora a crescut considerabil ca urmare a cresterii alarmante cu COVID-19. continuă pe Antena3

O prostituata din Romania protesteaza in Germania. Ce nemultumiri are

O prostituata romanca protesteaza in Germania pentru redeschiderea bordelurilor si pentru suspendarea interdictiillor impuse din cauza pandemiei. Povestea Elenei, femeia care trimitea bani acasa pentru a-si sprijini familia, dar care acum a ajuns sa primeasca ea 700 de euro lunar de la tatal ei pentru chirie si mancare, in continuare. Prostituata din Romania, protesteaza in .

Germania include Bucurestiul si alte 10 judete din Romania pe lista zonelor de risc

Autoritatile din Germania au actualizat lista zonelor de risc stabilita in contextul pandemiei de Covid-19, fiind adaugate atat capitala Bucuresti cat si alte 10 judete din Romania, respectiv Bacau, Braila, Brasov, Dambovita, Galati, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui si Vrancea, anunta miercuri seara Ministerul Afacerilor Externe. Citeste si: Vizita in Romania a ministrului Muncii din Germania, amanata din cauza evolutiei Covid-19 in tara noastra.

O prostituata din Romania protesteaza in Germania fata de restrictiile impuse pe fondul pandemiei. Chiar imi place sa lucrez in bordel

Prostituatele din Germania au iesit in strada pentru a solicita suspendarea interdictiilor impuse din cauza pandemiei. Multe dintre ele sunt din estul Europei si nu mai pot trimite bani familiilor.

EXCLUSIV Harta celor mai periculoase clanuri interlope din Romania. Cine controleaza Bucurestiul. Politistii vor avea o munca titanica

Ministerul Afacerilor Interne si-a luat angajamentul, prin intermediul reprezentantilor institutiei, ca va destructura clanurile interlope din Romania. La nivel nationalactiveaza zeci de clanuri interlope,.

Nelu Tataru, avertisment ingrijorator despre situatia reala din Romania: in jur de 150 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt conectati la ventilatoare

Ministrul Sanatatii a declarat ieri despre situatia pacientilor cu COVID-19 din spitale. Numarul persoanelor infectate nu a atins limita maxima pe care spitalele o pot primi, insa Nelu Tataru avertizeaza ca nu trebuie fortat acest numar. Care este situatia pacientilor de la Terapie Intensiva Din pacate, un numar tot mai mare de oameni ajunge in .

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul italian a decis sa prelungeasca pana la 7 septembrie masura prin care persoanele venite din Romania sau Bulgaria au obligatia de a sta 14 zile in izolare la domiciliu. Decretul a fost publicat pe 8 august in Gazeta Oficiala. Persoanele care vin din cele doua tari au de asemenea obligatia sa sune autoritatile sanitare, potrivit Mediafax.

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Primul caz de covid al unui animal din Romania. Legendarul antrenor a facut anuntul: I-a facut doua injectii

A aparut primul caz de coronavirus din Romania la animal! Nefericitul patruped este chiar cainele celebrului fost fotbalist Cornel Dinu. Fosta glorie a fotbalului romanesc a recunoscut totul in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune de sport. Cornel Dinu a spus ca animalul sau de companie a avut covid Asadar cainele lui Cornel Dinu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )