Libnet.ro
UNICEF

11:45

Germania include Bucurestiul si alte 10 judete din Romania pe lista zonelor de risc

Hotnews Hotnews,
 Germania include Bucurestiul si alte 10 judete din Romania pe lista zonelor de risc

Autoritatile din Germania au actualizat lista zonelor de risc stabilita in contextul pandemiei de Covid-19, fiind adaugate atat capitala Bucuresti cat si alte 10 judete din Romania, respectiv Bacau, Braila, Brasov, Dambovita, Galati, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui si Vrancea, anunta miercuri seara Ministerul Afacerilor Externe. Citeste si: Vizita in Romania a ministrului Muncii din Germania, amanata din cauza evolutiei Covid-19 in tara noastra. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV! Judetele din Romania pe care Germania le-a marcat ca zone de risc. Testarea este obligatorie. Initial erau doar 7

Sapte judete din Romania fusesera initial marcate ca zone de risc de autoritatile Republicii Federale Germania. Acum numarul acestora a crescut considerabil ca urmare a cresterii alarmante cu COVID-19.

EXCLUSIV Harta celor mai periculoase clanuri interlope din Romania. Cine controleaza Bucurestiul. Politistii vor avea o munca titanica

Ministerul Afacerilor Interne si-a luat angajamentul, prin intermediul reprezentantilor institutiei, ca va destructura clanurile interlope din Romania. La nivel nationalactiveaza zeci de clanuri interlope,.

Pensii 2020. Surpriza pentru pensionarii din Romania, odata cu rectificarea indemnizatiilor

In ultima vreme polemicile, promisiunile populiste si dezbaterile pe marginea Legii Pensiilor au ajuns la apogeu. Guvernantii anunta majorari, dar nu asa cum au fost promise la inceputul anului, bazandu-se pe datele din ultima perioada si pe lipsa banilor de la buget, iar opozitia contracareaza aceste majorari prin analize si declaratii publice. Marirea pensiilor cu .

Mai multi migranti au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti

Mai multi migranti din Vietnam au incercat sa iasa ilegal din Romania, ascunsi printre cutii si saci de pufuleti. Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au.

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul italian a decis sa prelungeasca pana la 7 septembrie masura prin care persoanele venite din Romania sau Bulgaria au obligatia de a sta 14 zile in izolare la domiciliu. Decretul a fost publicat pe 8 august in Gazeta Oficiala. Persoanele care vin din cele doua tari au de asemenea obligatia sa sune autoritatile sanitare, potrivit Mediafax.

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Municipiul Bucuresti si alte zece judete, incluse de autoritatile germane pe lista zonelor de risc

Municipiul Bucuresti si alte zece judete - Bacau, Braila, Brasov, Dambovita, Galati, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vrancea - au fost incluse, miercuri seara, de autoritatile germane, pe lista zonelor de risc, iar persoanele care ajung in Germania din aceste zone trebuie sa prezinte un test negativ COVID-19, facut cu cel mult 48 de ore inainte de sosire, ori sa se testeze in cel mult 72 de ore de la sosirea in tara respectiva.

O prostituata din Romania protesteaza in Germania. Ce nemultumiri are

O prostituata romanca protesteaza in Germania pentru redeschiderea bordelurilor si pentru suspendarea interdictiillor impuse din cauza pandemiei. Povestea Elenei, femeia care trimitea bani acasa pentru a-si sprijini familia, dar care acum a ajuns sa primeasca ea 700 de euro lunar de la tatal ei pentru chirie si mancare, in continuare. Prostituata din Romania, protesteaza in .

SEFUL FORTELOR TERESTRE AMERICANE: SUA va suplimenta numarul militarilor americani din Romania

Seful Fortelor Terestre ale Armatei SUA, generalul James C. McConville, a confirmat, vineri, afirmatia recenta a ambasadorului Adrian Zuckerman, referitoare la suplimentarea trupelor americane existente in tara noastra cu o parte dintre cei 11. 900 de militarii americani care vor fi retrasi de la bazele din Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )