Libnet.ro
UNICEF

22:00

EXCLUSIVITATE. Mosia lui Liviu Dragnea a ajuns cel mai asfaltat judet al Romaniei. Subalternii sefului PSD din Guvernul Grindeanu au decis sa pompeze 151.000.000 de euro in soselele din Teleorman

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIVITATE. Mosia lui Liviu Dragnea a ajuns cel mai asfaltat judet al Romaniei. Subalternii sefului PSD din Guvernul Grindeanu au decis sa pompeze 151.000.000 de euro in soselele din Teleorman

Presedintele PSD a renuntat sa mai faca autostrada in judetul pe care-l pastoreste, dar Ministerul Transporturilor investeste masiv in reabilitarea soselelor. continuă pe România Liberă

Guvernul a scazut bugetul Camerei Deputatilor, dar l-a crescut pe cel al lui Liviu Dragnea

Bugetul Camerei Deputatilor va fi mai mic decat anul trecut, pe fondul reducerii deputatilor, insa fondul pus la dispozitia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va creste cu aproape 18%.

Camera Deputatilor, despre deplasarea lui Liviu Dragnea in SUA: Nu au fost efectuate niciun fel de cheltuieli din bugetul Camerei Deputatilor

Camera Deputatilor a precizat pentru HotNews. ro ca din bugetul institutiei nu s-au facut cheltuieli pentru deplasarea in SUA, la investirea presedintelui Donald Trump, a presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, asa cum prevedea initial un memorandum aprobat lunea trecuta. Precizarea forului legislativ a fost facuta ca raspuns la o solicitare HotNews. ro, dupa ce memorandumul a fost publicat, in contextul in care trezorierul PSD Mircea Draghici declarase ca partidul este cel care va achita cheltuielile lui Dragnea in SUA, unde s-a aflat alaturi de premierul Sorin Grindeanu. Camera informeaza si ca Draghici a formulat o adresa catre secretariatul general in acest sens.

SURSE: intalnire de GRADUL ZERO intre Liviu Dragnea si directorul SRI

O intalnire de gradul zero ar fi avut loc intre liderul PSD, Liviu Dragnea si directorul SRI, Eduard Hellvig. Conform surselor politice convergente, intalnirea ar fi avut loc la finalul.

Alina Gorghiu il ATACA pe Liviu Dragnea: Nu trece zi din calendar fara... PORTIA DE PLANS

Fostul pesedinte al PNL, Alina Gorghiu, il critica, intr-o postare pe Facebook, pe liderul SPD, Liviu Dragnea, despre care spune ca si-a facut un obicei din a se victimiza. Liberala sustine.

Liviu Dragnea reactioneaza dupa discutia dintre Angela Merkel si Iohannis: De ce sa ne vizeze pe noi?

Dupa discutia presedintelui Klaus Iohannis cu cancelarul german Angela Merkel privind lupta impotriva coruptiei, Liviu Dragnea a reactionat fata de acest lucru declarand ca nu se simte vizat,.

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Este intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra.

Liviu Dragnea: M-am saturat sa se vorbeasca despre penali

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca el s-a saturat sa se tot vorbeasca despre policienii penali.

Liviu Dragnea spune ca nu intelege de ce Iohannis vrea sa discute abia marti, in CSAT, proiectul bugetului: Daca Guvernul ar fi aprobat proiectul, cineva ar fi declansat probabil o procedura. Iohannis duce o campanie opresiva asupra Guvernului

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca nu intelege de ce seful statului a convocat, vineri, abia pentru marti sedinta CSAT in care se va da avizul asupra bugetelor securitatii nationale.

Liviu Dragnea sustine ca el nu e interesat de OUG-uri: Am auzit ca sunt facute pentru mine. Nu ma intereseaza. Mie mi se pot face dosare si dupa ordonante. Nu ma imbat cu apa rece

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca el inca asteapta prezentarea unei pozitii clare din partea Cabinetului Grindeanu pe tema proiectului amnistiei si gratierii precum si pe tema proiectului de modificare a Codului Penal.

PNL cere Camerei Deputatilor sa explice pe cine a reprezentat Liviu Dragnea in SUA si cine a platit deplasarea

PNL a cerut Camerei Deputatilor sa clarifice daca Liviu Dragnea a avut un mandat de reprezentare a Camerei pe timpul vizitei lui in SUA si cine a acoperit cheltuielile vizitei, a declarat vineri deputatul PNL Catalin Predoiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )