Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liviu Dragnea: M-am saturat sa se vorbeasca despre penali

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: M-am saturat sa se vorbeasca despre penali

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca el s-a saturat sa se tot vorbeasca despre policienii penali. continuă pe România Liberă

Dragnea: Saptamana viitoare o sa incep sa vorbesc si eu despre penali. M-am saturat sa se vorbeasca de penali, penali, penali, aratandu-se spre PSD si ALDE! (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut ca saptamana viitoare va vorbi si el despre penali, pentru ca s-a saturat sa auda lumea vorbind despre penali si aratand numai spre PSD si ALDE. Cred ca de.

Camera Deputatilor, despre deplasarea lui Liviu Dragnea in SUA: Nu au fost efectuate niciun fel de cheltuieli din bugetul Camerei Deputatilor

Camera Deputatilor a precizat pentru HotNews. ro ca din bugetul institutiei nu s-au facut cheltuieli pentru deplasarea in SUA, la investirea presedintelui Donald Trump, a presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, asa cum prevedea initial un memorandum aprobat lunea trecuta. Precizarea forului legislativ a fost facuta ca raspuns la o solicitare HotNews. ro, dupa ce memorandumul a fost publicat, in contextul in care trezorierul PSD Mircea Draghici declarase ca partidul este cel care va achita cheltuielile lui Dragnea in SUA, unde s-a aflat alaturi de premierul Sorin Grindeanu. Camera informeaza si ca Draghici a formulat o adresa catre secretariatul general in acest sens.

Liviu Dragnea, despre referendumul initiat de presedinte: Si noi sustinem lupta anticoruptie, nu mi-e clar de ce trebuie pusa aceasta intrebare. N-avem nimic impotriva referendumului, dar trebuie sa vedem care este oportunitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis propune la referendumul pe care l-a initiat ca poporul sa-si exprime vointa cu privire la continuarea luptei anticoruptie, in conditiile in care, spune el, si noi sustinem asta. Trebuie sa vedem mai intai care este oportunitatea, pentru ca, da, toti sustinem aceasta lupta anticoruptie, dar ce se intampla daca nu vin oamenii la vot si referendumul nu e validat, inseamna ca romanii nu sustin lupta anticoruptie? Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea, la RTV, despre incendiul din Bamboo: Lumea incepe sa creada, din ce in ce mai putin, in coincidente

Liviu Dragnea a vorbit despre incendiul din clubul Bamboo, despre care a spus ca este un lucru foarte ciudat sustinand ca lumea crede tot mai putin in coincidente, arata digi24.

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Este intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra.

Liviu Dragnea despre Ordonanta gratierii si amnistiei, propusa de Guvern: N-am inteles ce vor exact sa faca, astept si eu sa vad

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca, dupa ce s-a intors din vizita in Statele Unite, nu a inteles exact ce vrea Guvernul sa faca in privinta Ordonantelor pentru gratiere si modificarea codurilor penale.

Liviu Dragnea, despre ordonanta gratierii: N-am inteles nici eu foarte mult ce vrea Guvernul sa faca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca cele doua ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale sunt responsabilitatea premierului si a ministrului Justitiei Guvernului, cu care nu a discutat despre acest subiect.

Liviu Dragnea, despre refacerea bugetelor serviciilor secrete: Nu s-a lucrat cu barda, s-a discutat cu fiecare in parte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, ca nu s-a lucrat cu barda atunci cand s-a decis reducerea bugetului serviciilor secrete.

Liviu Dragnea, despre referendumul declansat de Klaus Iohannis: PSD nu este in razboi cu presedintele

PSD nu este in razboi cu presedintele Iohannis, a declarat liderul social-democrat Liviu Dragnea, marti, la sediul PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea unui referendum pe tema justitiei.

Liviu Dragnea: Nu stiam proiectul ordonantei gratierii/ N-am inteles exact ce vor sa faca, astept si eu sa vad totusi o linie clara. Eu nu sunt la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, pentru Digi24, ca a vazut proiectul ordonantei de urgenta pentru gratiere dupa ce s-a intors din vizita in Statele Unite si nu a inteles exact la ce se refera. El sustine ca asteapta de la premier si ministrul Justitiei clarificari si ca nu a vorbit cu cei doi despre ordonanta. Intrebat daca in calcul angajarea raspunderii pe aceasta chestiune, Dragnea a raspuns: Nu sunt la Guvern. * De remarcat ca luni seara, la o zi dupa revenirea din SUA, Dragnea afirma intr-o emisiune la RTV ca stia de de acum o saptamana - zece zile ca presedintele are de gand sa anunte organizarea unui referendum pe tema gratierii si amnistiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )