Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Este intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Este intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre referendumul declansat de Klaus Iohannis: PSD nu este in razboi cu presedintele

PSD nu este in razboi cu presedintele Iohannis, a declarat liderul social-democrat Liviu Dragnea, marti, la sediul PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea unui referendum pe tema justitiei.

Liviu Dragnea, despre referendumul initiat de presedinte: Si noi sustinem lupta anticoruptie, nu mi-e clar de ce trebuie pusa aceasta intrebare. N-avem nimic impotriva referendumului, dar trebuie sa vedem care este oportunitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis propune la referendumul pe care l-a initiat ca poporul sa-si exprime vointa cu privire la continuarea luptei anticoruptie, in conditiile in care, spune el, si noi sustinem asta. Trebuie sa vedem mai intai care este oportunitatea, pentru ca, da, toti sustinem aceasta lupta anticoruptie, dar ce se intampla daca nu vin oamenii la vot si referendumul nu e validat, inseamna ca romanii nu sustin lupta anticoruptie? Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea despre Ordonanta gratierii si amnistiei, propusa de Guvern: N-am inteles ce vor exact sa faca, astept si eu sa vad

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca, dupa ce s-a intors din vizita in Statele Unite, nu a inteles exact ce vrea Guvernul sa faca in privinta Ordonantelor pentru gratiere si modificarea codurilor penale.

Liviu Dragnea, despre ordonanta gratierii: N-am inteles nici eu foarte mult ce vrea Guvernul sa faca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca cele doua ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale sunt responsabilitatea premierului si a ministrului Justitiei Guvernului, cu care nu a discutat despre acest subiect.

Liviu Dragnea, despre refacerea bugetelor serviciilor secrete: Nu s-a lucrat cu barda, s-a discutat cu fiecare in parte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti seara, ca nu s-a lucrat cu barda atunci cand s-a decis reducerea bugetului serviciilor secrete.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis: Si noi sustinem lupta impotriva coruptiei, dar ce se intampla daca oamenii nu vin la vot?

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca si social-demcoratii sustin lupta impotriva coruptiei, tema anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru Referendum.

Liviu Dragnea spune ca nu intelege de ce Iohannis vrea sa discute abia marti, in CSAT, proiectul bugetului: Daca Guvernul ar fi aprobat proiectul, cineva ar fi declansat probabil o procedura. Iohannis duce o campanie opresiva asupra Guvernului

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca nu intelege de ce seful statului a convocat, vineri, abia pentru marti sedinta CSAT in care se va da avizul asupra bugetelor securitatii nationale.

Klaus Iohannis, ACUZAT CA A MINTIT in Parlamentul European! Presedintele neaga legatura cu afaceristul Dan Adamescu

Presedintele Klaus Iohannis este acuzat de fiul omului de afaceri Dan Adamescu ca a mintit in Parlamentul European cand a declarat ca nu-l cunoaste pe tatal sau, potrivit Bugetul. ro. Alexander.

Klaus Iohannis: PSD se gandeste sa ma suspende inca de la alegerea mea. Dragnea se comporta ca la gradinita

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea se comporta ca la gradinita cand anunta ca va organiza doua referendumuri in primavara, dupa ce seful statului anuntase o consultare populara pe tema gratierii si a modificarii legilor penale. Replica lui Iohannis a venit in timpul zborului spre Strasbourg, intr-o discutie cu jurnalistii. Tema gratierii prin OUG ar urma sa fie discutata si la intalnirea cu seful CEDO care va avea loc marti.

Dragnea, despre referendumul initiat de Iohannis: Noi sustinem lupta anticoruptie, dar daca lumea nu vine la vot, inseamna ca romanii nu sustin lupta anticoruptie? (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu intelege de ce Klaus Iohannis vrea sa convoace referendum pe tema luptei anticoruptie deoarece, oricum, si ei o sustin. Pe de alta parte, liderul PSD s-a intrebat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )