Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dancila versus Barna - Marea miza a primului tur. Discrepante majore intre doua case de sondare: Batalie umar la umar sau diferenta uriasa de procente?

B1 B1,
EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dancila versus Barna - Marea miza a primului tur. Discrepante majore intre doua case de sondare: Batalie umar la umar sau diferenta uriasa de procente?

UPDATE: Diferente mari intre doua case de sondare cu privire la lupta dintre Dan Barna si Viorica Dancila pentru locul doi. Daca una ii indica pe acestia umar la umar, cealalta arata o batalie aproape. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dancila: Acest vot ne onoreaza, dar ne si responsabilizeaza

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica seara, ca votul dat de romani o onoreaza, dar o si responsabilizeaza. Dancila ii cheama sa o sustina in turul al doilea pe toti cei care in primul tur au ales alt candidat.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, umilinta totala la Sibiu. L-a invins chiar si Viorica Dancila

Lovitura uriasa primita de Dan Barna chiar de acasa, din Sibiu. Liderul USR a fost invins usturator de Klaus Iohannis, dar chiar si de Viorica Dancila.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 pentru Antena 3, datele de la ora 22.30. Iohannis si Dancila merg in turul 2, Barna mai spera

Apar noi date ale exit-poll-ului CURS-AVANGARDE realizat pentru Antena 3. Potrivit acestora, ierarhia se mentine: Klaus Iohannis - 39%, Viorica Dancila - 22. Dan Barna.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Rezultate exit poll - date actualizate. Iohannis, pe primul loc. Dancila pe locul doi in sondajele la iesirea de la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care se vor confrunta in turul II, potrivit rezultatelor exit poll la alegerile prezidentiale 2019. Dan Barna ocupa locul al treilea in topul prezidentiabililor, potrivit rezultatelor exit poll IRES si CURS-Avangarde. ------------------22:45 Primele rezultate provizorii: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 25%22:31 Prezenta la vot la ora 22. 00, raportata la BEC, a fost de 47,66%21:26 Prezenta la vot la ora 21. 00 a fost de 47,66 %21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll IRES - date actualizate21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll CURS-Avangarde.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2019. Dan Barna face apel la tineri sa isi indemne prietenii si familia sa mearga la vot: Din cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi

Liderul USR si candidatul la prezidentiale Dan Barna a declarat duminica seara, ajuns pentru cateva momente la sediul de campanie, ca, la cum arata estimarile, diferenta dintre el si Viorica Dancila, cu care se lupta pentru a intra in turul doi alaturi de Klaus Iohannis, este de cateva mii de voturi. Seful USR a facut apel la tineri sa isi sune prietenii si membrii familiei sa verifice daca au votat, iar daca nu, sa-i trimita la urne.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Estimari la ora 21.00. Verdict clar in privinta lui Dan Barna

Dan Barna pare sa fi pierdut lupta pentru finala prezidentialelor, dupa noile estimariEXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )