Libnet.ro
UNICEF

20:30

EXITPOLL Liberalii devanseaza laburistii la alegerile legislative din Olanda

Adevărul Adevărul,
EXITPOLL Liberalii devanseaza laburistii la alegerile legislative din Olanda

Liberalii pro-europeni au devansat cu putin laburistii la legislativele de miercuri din Olanda, considerate ca fiind un barometru al sentimentului anti-european al tarii, conform primelor rezultate ale exitpoll-urilor, in timp ce extrema dreapta este in cadere libera, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Liberalii devanseaza cu putin laburistii la alegerile legislative din Olanda - exitpoll.

Liberalii pro-europeni au devansat cu putin laburistii la legislativele de miercuri din Olanda, considerate ca fiind un barometru al sentimentului anti-european al tarii, conform primelor rezultate ale exitpoll-urilor, in timp ce extrema dreapta este in cadere libera, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Sondajele crediteaza liberalii premierului in exercitiu Mark Rutte cu 41 de locuri de deputati din 150, laburistii lui Diederik Samsom cu 40 de locuri si pe socialisti stanga dura) cu 15 .

Cursa stransa in alegerile legislative din Olanda.

Partidul Muncii din Olanda PvdA opozitie) este aproape la egalitate in sondajele de opinie cu partidul liberal VVD al premierului in exercitiu Mark Rutte, cu cateva zile inaintea alegerilor legislative de miercuri, relateaza AFP, citat de Mediafax. PvdA, proeuropean, a beneficiat de o sustinere puternica si continua in intentiile de vot in ultimele doua saptamani, iar seful Guvernului in exercitiu a asigurat ca laburistii sunt o amenintare pentru Olanda, intr-un interviu publicat sambata de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )