Libnet.ro
UNICEF

15:45

Expertiza incendiului din Clubul Colectiv e gata

Antena3 Antena3,
Expertiza incendiului din Clubul Colectiv e gata

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani va trimite saptamana viitoare Institutului National de Expertiza Criminalistica raportul. continuă pe Antena3

Tineri retinuti pentru inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul Colectiv

Trei tineri au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda pomana pentru decedatii din Clubul.

Infractorii au gasit o noua metoda de inselaciune: Pomana pentru decedatii din Clubul Colectiv

O femeie de 53 de ani, din Romanesti, localitatea componenta municipiului Targu Jiu, a fost inselata cu bijuterii falsificata dupa o noua metoda, denumita Pomana pentru decedatii din Clubul Colectiv.

Expertiza in cazul Colectiv, finalizata. Parchetul General poate face public raportul

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani va trimite saptamana viitoare Institutului National de Expertiza Criminalistica raportul expertizei judiciare efectuata in cazul incendiului din Clubul Colectiv, din Bucuresti.

Uriasul cu suflet de Om: Andrei Irode, bodyguard-ul care nu-i lasa pe oameni sa uite de Colectiv, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Andrei Irode a devenit cunoscut publicului in urma tragediei din clubul Colectiv, acolo unde a ajuns cat a putut de repede, sa-si ajute prietenii. Fost bodyguard al locului mistuit de flacari pe 31 octombrie, Andrei a facut tot ce este omeneste posibil pentru alinarea suferintei tinerilor, dar si pentru ca ceea ce s-a intamplat in Colectiv sa nu fie uitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )