Libnet.ro
UNICEF

22:15

De ce au explodat amenzile pentru centura si mobil in noul Cod Rutier. Comparatie cu legislatia din UE

Adevărul Adevărul,
De ce au explodat amenzile pentru centura si mobil in noul Cod Rutier. Comparatie cu legislatia din UE

Propunerile pentru adoptarea noului Cod Rutier vor ajunge miercuri, pentru a treia oara, pe masa guvernantilor. La ultima intalnire, Guvernul a amanat adoptarea reglementarilor rutiere pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii. De asemenea, autoritatile vor sa afle in timp real cand soferii isi platesc amenzile. continuă pe Adevărul

De ce au explodat amenzile pentru centura si mobil in noul Cod Rutier pe care il propun autoritatile. Comparatie cu legislatia din UE

Propunerile pentru adoptarea noului Cod Rutier vor ajunge miercuri, pentru a treia oara, pe masa guvernantilor. La ultima intalnire, Guvernul a amanat adoptarea reglementarilor rutiere pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii. De asemenea, autoritatile vor sa afle in timp real cand soferii isi platesc amenzile.

Ministrul de Interne si seful Directiei Rutiere in sedinta la Palatul Victoria. Discutiile vizeaza modificarile propuse de Ponta pe noul Cod Rutier

Ministrul de Interne, Radu Stroe si Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere au venit la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre prevederile noului Cod rutier, programat sa fie aprobat saptamana viitoare.

Ministrul de Interne si seful Directiei Rutiere, in sedinta la Palatul Victoria. Discutiile vizeaza modificarile propuse de Ponta pe noul Cod Rutier

Ministrul de Interne, Radu Stroe si Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere, au venit la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre prevederile noului Cod rutier, programat sa fie aprobat saptamana viitoare.

Noul Cod Rutier: cat vor plati soferii pentru cele mai frecvente greseli minore comise la volan

Amenzile pentru cele mai frecvente abateri in trafic, mai exact lipsa centurii de siguranta si vorbitul la telefon, ii vor costa pe soferi la buzunar de sase ori mai mult decat in prezent. Forma revizuita a noului Cod Rutier va ajunge miercuri, pentru a treia oara, pe masa guvernantilor.

Ponta: Adoptarea noului cod rutier se va face dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, in localitatea Baisa, judetul Botosani, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, ca se cauta solutii tehnice de implementare a noului cod rutier.

Opozitia a depus o motiune simpla prin care contesta noul cod al insolventei

Opozitia a depus o motiune simpla impotriva Guvernului USL prin care contesta noul cod al insolventei. 24 de parlamentari al PPDD, 28 din PDL si alti independenti au semnat motiuunea in cauza, prin care se.

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )