Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ponta: Adoptarea noului cod rutier se va face dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Adevărul Adevărul,
Ponta: Adoptarea noului cod rutier se va face dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, in localitatea Baisa, judetul Botosani, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, ca se cauta solutii tehnice de implementare a noului cod rutier. continuă pe Adevărul

VIDEO UPDATE Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax. UPDATE La finalul sedintei de Guvern, a explicat ministrul agriculturii motivele amanarii aprobarii Codului Rutier. Decizia politica este de a adopta prin Ordonanata de Urgenta saptamana viitoare sau saptamanile urmatoare din ratiuni tehnice, a spus Daniel Constantin. Acesata a precizat ca trebuie corelata baza de date si infiintat un cont unic prin Ministerul Finantelor pentru plata amenzilor. Indata ce va fi rezolvata aceasta problema tehnica ce tine mai mult de partea de soft, aceasta ordonanta de urgenta va fi aprobata, a mai spus ministrul agriculturii.

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale.

Adoptarea noului Cod rutier a fost amanata inca o data in Guvern

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si.

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice - surse

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax.

VIDEO Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice - surse

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax.

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, potrviit surselor de presa.

Adoptarea noului cod rutier a fost amanata pentru a doua oara de Guvern

Adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind noul cod rutier a fost amanata, pentru a doua oara, de Executiv, dupa ce, in urma cu o saptamana, in cadrul sedintei de Guvern, acest subiect nici macar nu a.

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

NOUL COD RUTIER, AMANAT din NOU.

Adoptarea noului Cod Rutier a fost amanata din nou, de Guvern. Proiectul de modificare a legislatiei in domeniul circulatiei a facut obiectul mai multor discutii aprinse in interiorul USL. Potrivit prevederilor proiectului, soferii indisciplinati nu vor avea o viata usoara. Potrivit proiectului supus dezbaterii publice, vor fi aspru sanctionati cei care conduc cu viteza excesiva, dar si o alcoolemie mai mare de 0,2 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, soferii care nu-si vor plati .

Ponta: Codul rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca noul cod rutier va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita, informeaza Mediafax. Premierul le-a spus jurnalistilor ca Guvernul cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului. Intrebat daca noul Cod ar putea fi adoptat saptamana viitoare, el a raspuns: In functie de solutia tehnica de implementere, va fi adoptat. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )