Libnet.ro
UNICEF

21:00

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte din Medgidia: Cel putin opt persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte din Medgidia: Cel putin opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite intr-o explozie produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia, patru dintre victime fiind ranite grav si urmand sa fie preluate de un elicopter si aduse la. continuă pe Antena3

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte din Medgidia: Cel putin 12 persoane au fost ranite

10: Numarul victimelor exploziei, urmate de incendiu, a ajuns la 12, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat. Stire initiala 22. 40 Cel putin opt persoane au fost.

Explozie intr-un bloc din Medgidia

Mai multe persoane au fost ranite, asta seara, in urma unei explozii dintr-un bloc de locuinte din Medgidia, la fata locului intervenind mai multe echipaje ale ISU, conform surselor din presa.

Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Medgidia: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc de locuinte din Medgidia si care a fost urmata de un incendiu puternic, transmite Mediafax. Explozia a avut loc.

Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Medgidia: 12 persoane au fost ranite

12 persoane, intre care un copil, au fost ranite, marti seara, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc de locuinte din Medgidia si care a fost urmata de un incendiu puternic, transmite.

Cel putin opt persoane, ranite intr-o explozie, la Medgidia.

Cel putin opt persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-o explozie produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia, relateaza Mediafax. Patru victime, care sunt ranite grav, urmeaza sa fie preluate de un elicopter si aduse la un spital din Bucuresti. Potrivit unor surse medicale, cel putin opt persoane, intre care un copil, au fost ranite in explozia produsa intr-un bloc de locuinte din Medgidia, care a fost urmata de un incendiu. Secretarul de stat din Ministerul de .

UPDATE. 12 persoane, ranite intr-o explozie, la Medgidia.

UPDATE: Numarul persoanelor ranite in explozia produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia, care a fost urmata de un incendiu, a ajuns la 12, a declarat secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat, conform Mediafax. Secretarul de stat Raed Arafat a spus ca, in total, 12 persoane au fost ranite in explozia de la Medgidia. Potrivit acestuia, cele patru persoane ranite grav in urma deflagratiei, intre care si un copil, au fost deja transportate la Bucuresti. Astfel, .

Explozia urmata de incendiu intr-un bloc din Timisoara: Un barbat a ajuns la spital in stare grava

O explozie urmata de un incendiu a avut loc aseara intr-un bloc din Timisoara. Mai multe persoane au ramas blocate in interiorul imobilului in care s-a produs deflagratia si a fost nevoie de interventia.

FOTO Explozie puternica intr-un bloc din Timisoara: Patru persoane au ajuns la spital

Pompierii de la ISU Banat au intervenit cu mai multe echipaje pentru a stinge incendiul izbucnit la un bloc de pe strada Nicolae Titulescu.

Google Maps localizeaza droguri intr-un bloc

Pentru ca nu este exclus ca cineva sa caute droguri pe Google, un bloc din Brooklyn, New York figura ca destinatia perfecta pentru stupefiante. Desi ne-am obisnuit sa vedem stiri despre modul creativ in care Apple Maps este un produs cu scapari semnificative, se pare ca nici modelul de crowdsourcing folosit de gigantul din Mountain View pentru Google Maps nu este perfect. Altfel nu-mi explic cum un bloc de locuinte obisnuit a ajuns sa fie evidentiat pe solutia cartografica a [].

ATAC intr-o gara din China: Cel putin 29 de persoane au fost injunghiate mortal.

Cel putin 29 de persoane au fost injunghiate mortal, iar alte peste 130 au fost ranite intr-un atac care a avut loc sambata intr-o gara din sud-vestul Chinei, a anuntat agentia China Noua. Potrivit sursei citate, atacurile, comise de mai multi indivizi avand cutite, au avut loc intr-o gara din apropierea orasului Kunming, capitala provinciei Yunnan. Bilantul atacului, comis sambata, la ora locala 21. 20, ora Romaniei), este pentru moment de 29 de morti si peste 130 de raniti, potrivit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )