Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO Explozie puternica intr-un bloc din Timisoara: Patru persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
FOTO Explozie puternica intr-un bloc din Timisoara: Patru persoane au ajuns la spital

Pompierii de la ISU Banat au intervenit cu mai multe echipaje pentru a stinge incendiul izbucnit la un bloc de pe strada Nicolae Titulescu. continuă pe Adevărul

Explozie urmata de incendiu la un bloc din Timisoara. Un barbat a suferit arsuri grave

Explozie urmata de incendiu la un bloc din Timisoara. Un barbat a suferit arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si mai multe persoane intoxicate cu fum au avut nevoie de ingrijiri medicale, inclusiv doi.

Qatar: Cel putin 12 morti si 31 de raniti intr-o explozie produsa intr-un centru comercial din Doha

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 31 au fost ranite intr-o explozie accidentala produsa joi intr-un restaurant din Doha, Qatar. O explozie foarte puternica a avut loc la instalatia de gaze a .

Google Maps localizeaza droguri intr-un bloc

Pentru ca nu este exclus ca cineva sa caute droguri pe Google, un bloc din Brooklyn, New York figura ca destinatia perfecta pentru stupefiante. Desi ne-am obisnuit sa vedem stiri despre modul creativ in care Apple Maps este un produs cu scapari semnificative, se pare ca nici modelul de crowdsourcing folosit de gigantul din Mountain View pentru Google Maps nu este perfect. Altfel nu-mi explic cum un bloc de locuinte obisnuit a ajuns sa fie evidentiat pe solutia cartografica a [].

Atac armat comis intr-o gara din China: 27 de morti si 110 raniti

Cel putin 27 de oameni au fost injunghiati mortal, iar alti 110 au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc sambata intr-o gara din sud-vestul Chinei, anunta agentia China Noua, citata de.

Masacru comis intr-o gara din China: 27 de persoane au murit, iar altele peste o suta au fost ranite

Masacru intr-o gara din China! 27 de persoane au murit, iar alte peste o suta au fost ranite, dupa ce au fost injunghiate in statia de tren aflata in provincia Yunnan. Potrivit jurnalistilor de la BBC,.

China: 27 de morti si 109 raniti in atacuri intr-o gara din provincia Yunan.

Un numar de 27 de persoane au murit si 109 au fost ranite sambata seara, in atacuri cu cutitul comise intr-o gara din sud-vestul Chinei, a anuntat agentia Xinhua, preluata de AFP. Atacurile au fost comise de barbati inarmati cu cutite in gara feroviara Kunming, capitala provinciei Yunan, a adaugat agentia de presa chineza. Xinhua nu a oferit detalii nici despre numarul atacurilor, nici despre motivul acestui masacru. O sursa citata de Associated Press a declarat ca barbatii purtau .

Incendiu intr-un bloc de langa Teatrul Nottara: 25 persoane, evacuate.

25 de persoane au fost evacuate, miercuri noapte, dupa ce subsolul unui bloc de langa Teatrul Notara din Bucuresti a fost cuprins de flacari, conform Digi 24. In urma incendiului, 10 persoane s-au intoxicat cu fum. Interventia pompierilor a durat mai bine de o ora si au fost necesare trei autospeciale cu apa si spuma si o autoscara. O banda a bulevardului Magheru a fost blocata in timpul interventiei. Ajunsi la fata locului, am constat foarte mult fum si persoane surprinse la nivelul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )