Libnet.ro
UNICEF

16:15

Explozie puternica intr-un bloc din cauza unei acumulari de gaz. Un barbat a murit, iar un alt locatar a ajuns in spital

Adevărul Adevărul,
Explozie puternica intr-un bloc din cauza unei acumulari de gaz. Un barbat a murit, iar un alt locatar a ajuns in spital

O explozie puternica s-a inregistrat duminica seara intr-un bloc de locuinte din municipiul Vulcan. Un barbat a murit. continuă pe Adevărul

VIDEO Lansarea unui satelit american de spionaj, anulata cu doar cateva secunde inainte de decolare din cauza unei probleme cu racheta Delta 4 Heavy

Lansarea pe orbita a unui satelit american de spionaj, cu ajutorul unei rachete Delta 4 Heavy, a doua cea mai mare din lume, a fost anulata duminica, cu cateva secunde inainte de momentul stabilit pentru decolare, din cauza unei probleme detectate de computere.

Drumul care leaga Moldova de Ardeal este blocat din cauza unei cisterne care transporta GPL

Traficul rutier este blocat sambata, la ora 11. 30, pe DN 17, la iesirea din Gura Humorului spre Frasin. Politia a luat aceasta masura din cauza unei cisterne care transporta GPL. Cisterna s-a defectat si are scurgeri. Mirosul de gaz se simte de la cativa kilometri distanta.

Aglomeratie la metrou din cauza unei noi defectiuni

A fost aglomeratie vineri dimineata la metrou din cauza unei defectiuni tehnice. Trenul a ajuns cu intarziere la Piata Victoriei.

Meciul FCSB - Viitorul Constanta, amanat din cauza cetii

Partida dintre FCSB si FC Viitorul Constanta, programata duminica seara, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, in etapa a 19-a a Ligii I de fotbal, a fost amanata pentru luni din cauza cetii, potrivit.

Liga 1: Meciul FCSB vs FC Viitorul, amnat din cauza cetii. Partida va avea loc luni

Meciul FCSB FC Viitorul, contand pentru etapa a 19-a a Ligii 1, care ar fi trebuit sa se dispute in aceasta seara, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Pitesti, a fost amanat pentru luni din cauza cetii.

Sorin Grindeanu, certuri in familie din cauza banilor

Fostul premier Sorin Grindeanu, reevaluat de PSD si pus sef la ANCOM, a avut certuri cu sotia din cauza salariului fabulos de 10. 000 de euro. Mihaela Grindeanu ar vrea ca aceastp suma sa se regaseasca si in b.

Un tata l-a confruntat pentru prima data pe cel care i-a ucis fiica. Din cauza actiunilor tale, familia mea a fost schimbata intr-un mod irecuperabil

Un tata l-a confruntat pentru prima oara pe soferul din cauza caruia fiica lui de 24 de ani si-a pierdut viata. Laurence Crossan, in varsta de 28 de ani, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare.

HAOS la metrou: Mii de calatori, blocati pe peroane, din cauza unei defectiuni tehnice(VIDEO)

A fost haos vineri dimineata la metrou din cauza unei defectiuni. in subteran, mii de oameni au ramas pe peroane, iar trenurile au fost pline pana la refuz, informeaza B1 TV. Calatorii s-au calcat.

Liviu Pop, cel care a ratat titlul de doctor din cauza suspiciunilor de plagiat, il acuza pe Klaus Iohannis de plagiat si falsificare

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Marian Pop, senator PSD, a sustinut, joi, ca rezultatele proiectului Romania educata, finantat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat si falsificare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )