Libnet.ro
UNICEF

16:15

Explozie la o sectie de politie din Italia. Cel putin o persoana a fost ranita

România Liberă România Liberă,
Explozie la o sectie de politie din Italia. Cel putin o persoana a fost ranita

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce o bomba a explodat, vineri, intr-o sectie de politie din sudul Italiei. continuă pe România Liberă

Bomba artizanala, detonata intr-o sectie de politie din Italia: Cel putin o persoana a fost ranita

O explozia a avut loc vineri intr-o sectie de politie din sudul Italiei, cel putin o persoana fiind ranita, informeaza La Repubblica. Produsa intr-o sectie de politie din din orasul Adria,.

Financial Times: Esecul lui Renzi risca sa amplifice criza bancara din Italia, cu efecte in Uniunea Europeana

Esecul Guvernului Matteo Renzi in referendumul constitutional risca sa amplifice criza bancara din Italia, cu efecte in zona euro, comenteaza cotidianul Financial Times, avertizand ca acesta ar putea fi cel mai important test pentru noile reglementari europene de gestionare a bancilor falimentare, scrie Mediafax.

Cel putin 25 de persoane, suspectate de trafic de organe, au fost arestate in Egipt

Cel putin 25 de persoane, printre care medici, asistenti si profesori, au fost arestate, marti dupa-amiaza, in Egipt. Ei sunt suspectati ca s-ar fi implicat intr-o grupare criminala internationala specializata in trafic de organe.

Modelul INTERNATIONAL italian SE TINE DE CUVANT! Le va face SEX ORAL tuturor celor care au votat NU la referendumul din Italia! Vezi AICI cand va avea loc TURNEUL

Un model italian, care a spus ca le va face sex oral tuturor celor care vor vota NU la referendumul din Italia, a anuntat ca se va tine de cuvant si ca isi va incepe in.

VIDEO+FOTO. UPDATE. Cel putin 41 de persoane au murit dupa cutremurul din provincia Aceh din Indonezia

Numarul victimelor a ajuns la 41, potrivit Crucii Rosii din Aceh, citata de CNN. Zeci de cladiri s-au prabusit miercuri in provincia Aceh din nordul Indoneziei, in urma unui seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter care a lovit la primele ore ale zilei.

Cutremur puternic in Indonezia: Cel putin 97 de persoane au murit si alte zeci sunt disparute in urma seismului care a dus la prabusirea a numeroase cladiri

UPDATE:Bilantul deceselor provocate de seismul din Indonezia, din noaptea de marti spre miercuri, a ajuns la 97, a anuntat seful armatei din provincial Aceh, citat de Associated Press. UPDATE: Un oficial.

VIDEO+FOTO. UPDATE. Cel putin 25 persoane au murit dupa cutremurul din provincia Aceh din Indonezia

Numarul victimelor a ajuns la 25, potrivit Crucii Rosii din Aceh, citata de CNN. Zeci de cladiri s-au prabusit miercuri in provincia Aceh din nordul Indoneziei, in urma unui seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter care a lovit la primele ore ale zilei.

Marele castigator al referendumului din Italia ce a dus la demisia premierului Matteo Renzi: Un comediant ce afirma ca nu este nici de dreapta nici de stanga

Duminica a avut loc un referendum in Italia in cadrul careia cetatenii au respins intr-o maniera clara reformele constitutionale cerute de premierul Matteo Renzi. Ca raspuns la rezultate, Renzi.

Directorul unei companii de salubrizare din Italia i-a dat unui primar doua cutii de biscuiti, in care se aflau 20.000 de euro. Edilul a descoperit mita cand a vrut sa isi serveasca angajatii si a alertat politia

Un primar italian a primit din greseala doua cutii cu biscuiti, in care se afla o mita de 20. 000 de euro. Directorul unei companii de salubrizare din regiunea Puglia i-a oferit suma primarului Franco Metta, drept cadou de Craciun, insa acesta a descoperit banii atunci cand a vrut sa imparta biscuitii angajatilor sai.

Pietele europene si americane, neinfluentate de respingerea referendumului din Italia

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat ieri, dupa declinul din primele ore de tranzactionare, generat de anuntul privind demisia premierului italian Matteo Renzi ca urmare a respingerii referendumului pentru modificarea Constitutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )