Libnet.ro
UNICEF

12:00

Explozie cu victime intr-un bloc din Cluj-Napoca. Care este explicatia specialistilor

România Liberă România Liberă,
Explozie cu victime intr-un bloc din Cluj-Napoca. Care este explicatia specialistilor

O explozie cu victime a avut loc intr-un bloc din Cluj-Napoca. Explicatia specialistilor este acumularea de gaze. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bloc din Cluj-Napoca

Trei persoane au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc duminica dimineata, la Cluj-Napoca, intr-un apartament din cartierul Grigorescu.

Victima exploziei de azi dintr-un bloc din Cluj-Napoca, cu arsuri grave, transportata de urgenta la Bucuresti

O tanara de 21 de ani, victima a exploziei de azi dimineata, dintr-un bloc din Cluj-Napoca, a fost transportata la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cu un elicopter Smurd, anunta Agerpres. Femeia are arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului.

UPDATE: Victima exploziei de azi dintr-un bloc din Cluj-Napoca, cu arsuri grave, transportata de urgenta la Bucuresti

O tanara de 21 de ani, victima a exploziei de azi dimineata, dintr-un bloc din Cluj-Napoca, a fost transportata la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cu un elicopter Smurd, anunta Agerpres. Femeia are arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului.

Explozie la un bloc de locuinte din Cluj-Napoca: 3 persoane duse de urgenta la spital si 7 apartamente avariate

Trei persoane au fost ranite, duminica, la Cluj-Napoca, in urma unei explozii care a avut loc la un bloc din cartierul Grigorescu, din cauza unei acumulari de gaze, sapte apartamente fiind avariate, transmite Mediafax.

UDMR a depus o plangere pentru ca o tanara din Covasna, ce nu vorbeste limba romana, ar fi fost umilita si discriminata intr-un spital din Cluj Napoca

UDMR a depus o plangere la CNCD in cazul unei adolescente de 17 ani din judetul Covasna care, internata la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca, ar fi fost umilita de un medic pentru ca nu vorbea romaneste. Unitatea medicala clujeana nu poate verifica acest caz, transmite Mediafax.

Explozie intr-un apartament din Cluj. Trei persoane sunt la spital

Trei persoane au fost ranite in urma unei explozii produse la un apartament din Cluj-Napoca. Trei apartamente si mai multe masini au fost afectate.

Explozie urmata de incendiu, intr-un bloc de locuinte din Cluj

O explozie puternica a avut duminica dimineata intr-un bloc de pe strada Fantanele din Cluj-Napoca. Doua apartamente au fost distruse si o persoana a fost ranita, scrie someseanul. ro. Potrivit primelor.

Previziunea macabra a unui oncolog renumit din Cluj: O femeie din opt va face cancer de san, daca va trai mai mult

Chirurgul oncolog Gabriel Lazar, din Cluj-Napoca, refuza sa se predea in lupta cu cancerul, boala care rapune anual aproximativ 8 milioane de oameni in toata lumea, cat populatia New York-ului.

Protest pentru drumul care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului

Drumul judetean care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului, aria protejata Cheile Turzii, este intr-o stare deplorabila. Clujenii interesati de starea drumului vor organiza sambata, de la 10. 00, un protest ce vizeaza Consiliul Judetean Cluj si CNADNR Cluj.

Adrian Thiess: Europeanul de snooker din octombrie se va tine la Cluj Napoca.Ronnie O'Sullivan si-a confirmat deja prezenta

Cluj Napoca va organiza, dupa evenimentele din tenis, baschet si handbal, Campionatul European de Snooker, in luna octombrie, competitie la care participa, nu doar din Europa, ci din intreaga lume, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )