Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fabrica Arctic de la Gaesti, inchisa temporar din cauza unui focar de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fabrica Arctic de la Gaesti, inchisa temporar din cauza unui focar de coronavirus

Fabrica Arctic de la Gaesti se inchide, dupa ce in unitate au fost confirmate 66 de cazuri de infectare cu coronavirus. Toti pacientii sunt asimptomatici si au fost spitalizati. Angajatii intra in somaj tehnic. continuă pe Ziarul Bursa

32 de muncitori de la fabrica Arctic, infectati cu coronavirus. O linie a companiei a fost deja inchisa

Un numar de 32 de muncitori de la fabrica Arctic din Gaesti au fost testati pozitiv cu coronavirus, iar o linie a companiei a fost deja inchisa.

Alti 31 de angajati Arctic Gaesti, depistati pozitiv cu noul coronavirus. Toti cei 66 de lucratori depistati pozitiv sunt asimptomatici

Alti 31 de angajati de la Arctic Gaesti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, sambata, dupa ce vineri 32 de persoane de la fabrica au iesit pozitive la testele pe care societatea a stabilit sa le faca angajatilor, transmite Agerpres.

Se extinde focarul de nou coronavirus in randul angajatilor de la Arctic Gaesti

Alti 31 de angajati de la Arctic Gaesti au fost depistati, sambata, cu noul coronavirus.

O treime dintre angajatii testati la Arctic Gaesti, depistata cu coronavirus

Compania Arctic Gaesti, judetul Dambovita, a decis testarea profilactica a tuturor contactilor de munca din hala de productie asamblare usi, dupa ce DSP Dambovita a descoperit doua cazuri de COVID-19 pe 7 si 9 mai.

Situatie grava la Arctic Gaesti. 32 de persoane din 100 testate, pozitive la COVID-19. Masurile luate de firma

Frabrica Artic Gaesti, cel mai mare producator de electrocasnice din tara este lovita crunt de noul coronavirus. 32 de persoane din 100 testate, pe cheltuiala fabricii, sunt pozitive la COVID-19.

Policlinica Titulescu din Buzau a fost inchisa temporar, dupa ce un medic a fost depistat cu Covid-19

Alerta sanitara in cel mai mare ambulatoriu din judetul Buzau, Policlinica Nicolae Titulescu. Asta, dupa ce un medic care activeaza intr-unul din cabinetele medicale a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV2. Unitatea medicala aflata in administrarea Primariei Buzau a fost inchisa temporar.

DIN CAUZA FLUCTUATIILOR PRETULUI AURULUI HSBC a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi

Potrivit Bank of America, este posibil ca pretul metalului galben sa urce la 3. 000 de dolari uncia, in 18 luni HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a pierdut circa 200 de milioane de dolari intr-o singura zi, in luna martie, din cauza turbulentelor de pe piata aurului, care au generat diferente mari de preturi intre centrele de tranzactionare-cheie, potrivit unui document al bancii, citat de Bloomberg.

Ce se intampla cu banii dati pe biletele la spectacolele ce nu au mai avut loc din cauza starii de urgenta

Guvernul a hotarat ca biletele pentru spectacolele sau evenimentele ce nu au mai avut loc din cauza instaurarii starii de urgenta sa fie folosite pentru alte spectacole sau transformate in vouchere.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

Productia mondiala de otel scade din cauza pandemiei de coronavirus

Productia de otel din cele 64 de tari care raporteaza la Asociatia Mondiala a Otelului a atins 443 de milioane de tone in primul trimestru din acest an, in scadere cu 1,4% comparativ cu acelasi interval din 2019. Cifrele oficiale arata ca, in martie 2020, productia mondiala de profil a fost de 147,1 milioane de tone, cu 6% mai mica decat in aceeasi luna din 2019, din cauza dificultatilor generate de pandemia de Covid-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )