Libnet.ro
UNICEF

05:30

Situatie grava la Arctic Gaesti. 32 de persoane din 100 testate, pozitive la COVID-19. Masurile luate de firma

Adevărul Adevărul,
Situatie grava la Arctic Gaesti. 32 de persoane din 100 testate, pozitive la COVID-19. Masurile luate de firma

Frabrica Artic Gaesti, cel mai mare producator de electrocasnice din tara este lovita crunt de noul coronavirus. 32 de persoane din 100 testate, pe cheltuiala fabricii, sunt pozitive la COVID-19. continuă pe Adevărul

O treime dintre angajatii testati la Arctic Gaesti, depistata cu coronavirus

Compania Arctic Gaesti, judetul Dambovita, a decis testarea profilactica a tuturor contactilor de munca din hala de productie asamblare usi, dupa ce DSP Dambovita a descoperit doua cazuri de COVID-19 pe 7 si 9 mai.

STUDIU: Aproximativ 136 de mii de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19

Aproximativ 136. 000 de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19, conform rezultatelor preliminare ale primului studiu pe scara larga privind raspandirea bolii efectuat in Marea Britanie.

Situatie grava in Brazilia: al doilea ministru al Sanatatii demisioneaza din cauza unor certuri cu Bolsonaro. Lula se teme de un genocid

Ministrul brazilian al Sanatatii Nelson Teich si-a anuntat demisia, vineri, dupa nicio luna de mandat. La fel ca predecesorul sau, a renuntat la post din cauza unor divergente cu presedintele Jair Bolsonaro, care desconsidera pericolul reprezentat de noul coronavirus. Situatia insa devine dramatica in Brazilia, care risca sa devina unul dintre principalele focare de covid-19 din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )