Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fabrica de sifonat bani a lui Florian Walter, zis Busca

România Liberă România Liberă,
Fabrica de sifonat bani a lui Florian Walter, zis Busca

Dupa ce ani la rand Romania Libera a tot publicat articole despre afacerile suspectate a fi nelegale ale omului de afaceri Florian Walter, fost Busca, in sfarsit acesta a intrat in vizorul DIICOT Ploiesti pentru fraude de peste 18,5 milioane euro. continuă pe România Liberă

Mascatii fac perchezitii in peste 28 de locatii din mai multe judete, printre care si in Satu Mare.Principalul vizat este omul de afaceri, Florian Walter

Anchetatorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la mai multe firme, intre care societatea de salubrizare Romprest, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro, in acest caz fiind vizat si omul de afaceri Florian Walter.

Florian Walter este dat in consemn la frontiera

Liderul gruparii de evaziune si spalare de bani, Florian Walter, nu a fost gasit de anchetatori la perchezitiile facute la Romprest si la locuintele suspectilor, dar sunt indicii ca este in tara, fiind dat in consemn la frontiera.

Omul de afaceri Florian Walter, banuit de EVAZIUNE fiscala. DIICOT: El se SUSTRAGE urmarii penale. Prejudiciul, 20 milioane euro

Update 12. 17 - Omul de afaceri Florian Walter, patronul uneia din cele mai mari firme de salubrizare din tara, este suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani. Acesta este dat in consemn la.

Florian Walter (Romprest), dat in consemn la frontiera

Florian Walter, actionarul majoritar al firmei de salubritate Romprest, a fost dat in consemn la frontiera, dupa ce procurorii DIICOT au facut perchezitii la firma si domiciliul acestuia. Exista indicii ca este in tara si se sustrage urmaririi penale, au declarat miercuri reprezentantii DIICOT intr-o conferinta de presa. Walter, implicat si in finantarea unor echipe de fotbal, e acuzat de procurori ca ar fi participat la o schema de evaziune fiscala in valoare de circa 4,5 milioane euro.

Perchezitii la firmele lui Florian Walter, patronul Romprest si finantatorul U Cluj: prejudiciu de 18 milioane de euro

Procurorii DIICOT au descins in aceasta dimineata cu mascatii pentru 37 de perchezitii in Bucuresti si in Ploiesti, la firmele omului de afaceri Florian Walter.

UPDATE. DIICOT: Florian Walter s-a sustras urmaririi penale. Omul de afaceri este dat in consemn la frontiera

UPDATE: Florian Walter s-a sustras urmaririi penale si este dat in consemn la frontiera pentru a nu parasi tara, a declarat procuroarea sefa adjuncta a DIICOT, Elena Hosu.

Florian Walter cautat de politie si dat in consemn general

Omule de afaceri Florian Walter, principalul finantator al echipei Universitatea Cluj, a fost dat in cautare generala pe teritoriul Romaniei dupa ce nu a fost gasit la domiciliu pentru a fi adus in fata justitiei.

DIICOT: Florian Walter se sustrage urmaririi penale, dar a fost dat in consemn la frontiera

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Elena Hosu, a declarat ca reprezentantul firmei de salubritate Romprest, Florian Walter, se sustrage urmaririi penale si a fost dat in consemn la frontiera pentru a nu parasi.

Perchezitii la ROMPREST, firma de salubrizare a omului de afaceri Florian Walter

Procurorii DIICOT efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la firma omului de afaceri Florian Walter, patronul companiei de salubrizare Romprest.

UPDATE: Perchezitii la ROMPREST, firma de salubrizare a omului de afaceri Florian Walter. Finantatorul FC Petrolul Ploiesti, Nicolae Capra, implicat in dosarul de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT efectueaza, miercuri dimineata, perchezitii la firma omului de afaceri Florian Walter, patronul companiei de salubrizare Romprest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )