Libnet.ro
UNICEF

17:45

Fabulos! Germania invinge Suedia cu un gol marcat in minutul 95 si nemtii supravietuiesc intr-un meci incredibil

Adevărul Adevărul,
Fabulos! Germania invinge Suedia cu un gol marcat in minutul 95 si nemtii supravietuiesc intr-un meci incredibil

Dupa 0-1 in primul meci, contra Mexicului, Germania avea neaparat nevoie de victorie in partida cu Suedia, pentru a mai pastra sanse reale de calificare. continuă pe Adevărul

VIDEO Fabulos! Germania invinge Suedia cu un gol marcat in minutul 95 si nemtii supravietuiesc la Mondiale, dupa un meci incredibil

Dupa 0-1 in primul meci, contra Mexicului, Germania avea neaparat nevoie de victorie in partida cu Suedia, pentru a mai pastra sanse reale de calificare.

Germania invinge Suedia cu gol in prelungiri

Detinatoarea titlului mondial, Germania, a fost la un pas de colaps in meciul cu Suedia, pe care in cele din urma l-a castigat, cu 2-1, dupa golul marcat de Kroos in al patrulea din cele cinci minute de prelungiri. Clasamentul din Grupa F.

CM: Elvetia a invins Serbia, scor 2-1, datorita unui gol marcat in minutul 90. Sarbii au condus cu 1-0

Reprezentativa Elvetiei a invins, vineri, cu scorul de 2-1, selectionata Serbiei, intr-un meci din etapa a doua a Grupei E de la Cupa Mondiala, in care ultimul gol al elvetienilor a fost inscris in minutul 90.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Minutul 95 - Kroos salveaza campioana la ultima suflare (Germania - Suedia 2-1)

Obligata sa invinga, Germania era eliminata matematic la pauza meciului cu Suedia nordicii conduceau cu 1-0). Sedinta de la vestiare a dat roade, iar Reus a egalat 48'). Cu toate ca au fost ocazii importante de ambele parti mai multe pentru nemti), s-a intrat in prelungiri cu tabela incremenita la 1-1. Cu un jucator mai putin pe teren Boateng a fost eliminat), echipa lui Joachim Low a dat lovitura de gratie in minutul 95: Kroos a trimis aproape de vinclu dupa o lovitura libera, iar Mannschaft-ul respira.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )