Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce facea Dan Condrea in momentul producerii accidentului

Antena3 Antena3,
Ce facea Dan Condrea in momentul producerii accidentului

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viata in momentul producerii accidentului, spun anchetatorii, potrivit Digi24. ro. Actuala sotie a lui Dan Condrea le-ar fi declarat politistilor ca a. continuă pe Antena3

Decesul lui Dan Condrea. Vezi filmul accidentului

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminica intr-un accident rutier in judetul Ilfov. Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat ca in jurul orei 18. 58 a fost inregistrat un apel.

Dan Condrea vorbea la telefon in momentul accidentului

Procurorii spun ca Dan Condrea vorbea la telefon in momentul accidentului de duminica seara ce s-a soldat cu decesul patronului Hexi Pharma, transmite Digi24.

Reactia SRI, dupa declaratiile lui Sebastian Ghita: Dan Condrea nu era filat

Reprezentantii Serviciului Roman de Informatii spun ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu era filat in momentul accidentului in care si-a perdut viata, acest lucru fiind interzis in urma unei decizii a Curtii Constitutionale.

Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Criminalistii inca aduna probe de la locul accidentului. Ce spune procurorul general, Augustin Lazar

Ancheta inceputa duminica, in cazul accidentului in urma caruia a murit Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, continua. Deja, o echipa de criminalisti a venit, luni, inca de la primele ore ale diminetii, in satul Tamasi din Buftea. Anchetatorii cauta orice proba poate determina cu exactitate ce a dus la moartea lui Condrea. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat in cursul acestei zile luni n. r)ca Dan Condrea urma sa fie audiat.

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

O reconstituire a accidentului in care a murit Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a fost facuta, luni, de un expert in conducere defensiva, care sustine ca actiunea a fost.

Catalin Tolontan face dezvaluiri despre moartea patronului Hexi Pharma: Am fost tulburat! Dan Condrea vorbea tot mai des despre moarte

Redactorul-sef al GSP spune ca este socat de declaratia procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit careia Dan Condrea nu a fost filat inainte de accident. Catalin Tolontan spune ca.

Dan Condrea urma sa fie pus sub acuzare. De ce se facea vinovat

Dan Condrea urma sa fie pus sub acuzare de inselaciune in forma agravanta. Informatiile au aparut, luni dimineata, la nici 24 de ore dupa ce patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident rutier, in judetul Ilfov.

Descoperirea facuta de politisti la locul accidentului in care a murit Dan Condrea. IMAGINI SOCANTE!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. PRIMELE IMAGINI de la fata locului Medicii sositi la fata locului nu au mai putut.

UPDATE. Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Legistii au inceput necropsia.Vor fi facute teste ADN. Ce spune procurorul general, Augustin Lazar

Ancheta inceputa duminica, in cazul accidentului in urma caruia a murit Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, continua. Anchetatorii cauta orice proba poate determina cu exactitate ce a dus la moartea lui Condrea. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca Dan Condrea urma sa fie audiat.

UPDATE. Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea. Necropsia continua si maine. Urmeaza teste ADN

Ancheta inceputa duminica, in cazul accidentului in urma caruia a murit Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, continua. Anchetatorii cauta orice proba poate determina cu exactitate ce a dus la moartea lui Condrea. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca Dan Condrea urma sa fie audiat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )