Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Antena3 Antena3,
Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

O reconstituire a accidentului in care a murit Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a fost facuta, luni, de un expert in conducere defensiva, care sustine ca actiunea a fost. continuă pe Antena3

Descoperirea facuta de politisti la locul accidentului in care a murit Dan Condrea. IMAGINI SOCANTE!

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminica seara intr-un accident rutier in judetul Ilfov. PRIMELE IMAGINI de la fata locului Medicii sositi la fata locului nu au mai putut.

Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Criminalistii inca aduna probe de la locul accidentului. Ce spune procurorul general, Augustin Lazar

Ancheta inceputa duminica, in cazul accidentului in urma caruia a murit Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, continua. Deja, o echipa de criminalisti a venit, luni, inca de la primele ore ale diminetii, in satul Tamasi din Buftea. Anchetatorii cauta orice proba poate determina cu exactitate ce a dus la moartea lui Condrea. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat in cursul acestei zile luni n. r)ca Dan Condrea urma sa fie audiat.

UPDATE. Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Legistii au inceput necropsia.Vor fi facute teste ADN. Ce spune procurorul general, Augustin Lazar

Ancheta inceputa duminica, in cazul accidentului in urma caruia a murit Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, continua. Anchetatorii cauta orice proba poate determina cu exactitate ce a dus la moartea lui Condrea. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, luni dimineata, ca Dan Condrea urma sa fie audiat.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier in care a murit Dan Condrea

Un accident si o mie de intrebari. Parchetul General a preluat ancheta in cazul accidentului mortal al patronului Hexi Pharma, personajul central al celui mai mare scandal al anului: dezinfectantii.

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, despre accidentul in care a murit Dan Condrea: Nu au existat urme de franare, luam in calcul si varianta sinuciderii (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la locul unde s-a produs accidentul rutier in care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, nu exista urme de filare si ca este lu.

Dupa ce a omorat trei oameni pe sosea, Serban Huidu, pareri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Serban Huidu a publicat pe blogul sau un text legat de moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Am citit cu stupefactie si fara nici o satisfactie ca patronul Hexi a fost victima unui accident rutier!.

Certitudinea lui Victor Ponta in legatura cu accidentul in care a murit Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca are o singura certitudine in legatura cu accidentul patronului Hexi Pharma si anume ca Dan Condrea nu va mai putea da declaratii la Parchet sa spuna.

Ce au gasit politistii la locul accidentului in care a murit Dan Condrea

Jurnalistii Cancan. ro au fotografiat locul accidentului la scurt timp dupa ce masina condusa de Condrea a intrat in pom. Anchetatorii au ridicat de la fata locului mai multe obiecte, printre care un PET de.

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Era un om bogat si foarte influent

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Dan Alexandru Condrea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie bdq.

Teorie exploziva! Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, A DISPARUT la comanda

Varianta disparitiei la comanda a lui Dan Condrea este alimentata si de fosta lui sotie. Aceasta le-a declarat jurnalistilor de la GSP. RO ca Dan Condrea nu era genul care sa se omoare, ci genul care te.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )