Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce faceau parintii fetitei de doi ani disparute, in timp ce sute de oameni le cautau copilul

Antena3 Antena3,
Ce faceau parintii fetitei de doi ani disparute, in timp ce sute de oameni le cautau copilul

Update: in timp ce sute de pompieri, localnici, politisti le cautau copilul in padure, parintii fetitei s-au luat la bataie. Tatal fetitei, care bause alcool, a sarit sa o bata pe mama. continuă pe Antena3

O fetita de doi ani a disparut fara urma in noapte, dupa ce mama s-a certat cu iubitul. Zeci de oameni o cauta in padure

Cautari disperate in comuna prahoveana Dumbrava, in seara zilei de joi, 26 octombrie, acolo unde un copil in varsta de doi ani a disparut in jurul orei 17. Familia locuieste langa o padure, iar parintii si autoritatile s-au mobilizat sa o gaseasca.

Fetita de doi ani disparuta a fost gasita. Micuta are hipotermie si a fost dusa la spital

Update: Fetita de doi ani care a disparut, joi seara, in zona padurii din comuna Dumbrava, sat Zanoaga, a fost dusa la spital in urma investigatiilor medicale, aceasta avand o usoara.

Fetita de doi ani disparuta a fost gasita. Micuta se afla la un kilometru de casa

Update: Fetita de doi ani care a disparut, joi seara, in zona padurii din comuna Dumbrava, sat Zanoaga, a fost gasita, dupa mai multe ore de cautari, la o distanta de aproximativ un kilometru de casa,.

Prahova: Fetita de doi ani, disparuta in padure / Pompierii si localnicii participa la cautari

O fetita de doi ani a disparut, joi seara, in padurea din comuna Dumbrava, sat Zanoaga, micuta fiind cautata de pompieri, dar si de localnici, potrivit Agerpres.

ALERTA! O fetita de doi ani a disparut intr-o padure din Prahova

Autoritatile din Prahova sunt in alerta! Pompieri, jandarmi si localnici cauta, joi seara, o fetita in varsta de doi ani care a disparut intr-o padure in apropierea localitatii.

Apel disperat: Fetita de doi ani, disparuta in padure

O fetita de doi ani a disparut in padurea din comuna Dumbrava, judetul Prahova. Micuta este cautata acum de pompieri, jandarmi si localnici. Copila a fost lasata nesupravegheata, langa casa,.

UPDATE O fetita de doi ani, fugita de acasa dupa ce mama s-a certat cu iubitul, a fost gasita pe marginea unui rau cu ajutorul cainilor dresati

O fetita in varsta de doi ani din comuna prahoveana Dumbrava, disparuta de acasa in seara zilei de joi, 26 octombrie, a fost gasita in viata la marginea unui rau de la marginea padurii. Era epuizata, speriata si plina de noroi. Cainii de urma ai Politiei au fost cei care au identificat zona unde se adapostise copilul.

in urma cu doi ani se casatorea cu ea insasi, acum femeia a facut o marturisire cu totul neasteptata (VIDEO)

In 2015, Sophie Tanner lua decizia sa se casatoreasca cu ea insasi. Dupa doar doi ani, femeia a facut o marturisire cu totul neasteptata in emisiunea This Morning. Britanica a recunoscut.

Raport devastator in cazul Colectiv la doi ani de la tragedie

Dupa doi ani de la tragedia din Colectiv pare ca nimic nu s-a schimbat. Un raport al Ministerului Sanatatii arata situatia dezastruoasa din spitalele din Romania. in tara erau disponibile.

COLECTIV: La doi ani de la TRAGEDIE, Victor Ponta face DEZVALUIRI cutremuratoare

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent in cadrul emisiunii Romania 9, moderata de Ionut Cristache. Acesta a ales sa dea cartile pe fata la doi ani de la tragedia de la Colectiv. Nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )